36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Selfie bot és monopod készletek

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
 
Selfie Stick Setty - Monopod bluetooth-al

Selfie Stick Setty - Monopod bluetooth-al

3 490 Ft
/ nincs raktáron

 

 

Szelfibotok kiegészítő tartozékokkal

A „selfie” kifejezést ma már senkinek nem kell bemutatnunk. A szelfi szinte már a fénykép szinonimájává vált. Leggyakrabban a saját arcunkról készült képet értjük alatta, melynek hátterében műemlékek, érdekes helyek, fontos események vagy izgalmas koncertek jelenetei vannak. A szelfi célja, hogy megmutassuk a világnak, milyen izgalmas helyeken jártunk. Szelfit készíthetünk a családunkkal vagy a barátainkkal is – a csoportos fotó nagyon szép emlék marad a közös utazásokról vagy kirándulásokról. A szelfikészítésnek azonban van egy óriási problémája – ez a karunk hosszúsága. Mivel a kép a saját kezünkben tartott telefonról készül, így nehéz elérni azt, hogy mindenki beleférjen a képbe, vagy minden olyan fontos háttérelem látszódjon, ami nem maradhat ki a szelfiről.

A monopodok univerzálisak

Szerencsére ma már erre a problémára is létezik megoldás – a szelfibot vagy a monopod. A szelfibot tulajdonképpen a felhasználó karjának a meghosszabbítására szolgál. A telefon egy speciális tartóban helyezkedik el, mely a bot végére van rögzítve. A szelfibot lehetővé teszi, hogy távolabb tartsuk a kamerát az arcunktól, így szélesebb keretet kapunk a képhez. Webáruházunk gazdag kínálatában mindenki megtalálhatja a tökéletes szelfibotot. A szelfi készletek olyan kiegészítőket tartalmaznak, mint a tükör, a távirányító vagy a vízálló tok! A monopodok univerzálisak, mini jack vagy Bluetooth technológia segítségével csatlakoztathatók a különböző márkájú és modellű okostelefonokhoz.

Miért érdemes befektetni egy szelfibotba?

A szelfibot nagyon hasznos eszköz minden utazást kedvelő személy számára, hiszen nyaralás, telelés, kalandtúra vagy egy hétvégi kirándulás során is kiváló kellék. A szelfibotnak köszönhetően már nem kell a járókelők segítőkészségére hagyatkoznunk – segítség nélkül is gyönyörű fotókat készíthetünk magunkról a meseszép tájak és híres épületek előtt vagy az izgalmas események sűrűjében. Kínálatunkban olyan, magas minőségű szelfibotok találhatók, melyek még a legextrémebb körülmények között is használhatók. A tartók a bot végén biztosítják, hogy a telefon még mozgás közben se essen ki. A szelfibot akár monopodként is funkcionálhat, ha megfelelő támasszal rendelkezik. A szelfibot felhasználási lehetőségeinek csak a képzelet szabhat határt!