Samsung Galaxy A90 5G - kijelzővédő fólia (460812)

Rating:  4.8
(4)
Ár: 1 590 Ft including VAT 23%
Elérhetőség > 10 db.  
Feladás 3-4 munkanap  
Szállítási költség 1 390 Ft  
Termékvisszaküldés 30 napon belül  
etuo praktikus kijelzővédő fóliák

Védőfólia a telefon képernyőjére az etuo-tól

 

Az egy adott telefonmodellhez igazított polikarbonát fólia hatékonyan védi a készülék kijelzőjét számos mechanikai sérülés ellen. A védőfólia lefedi a képernyő teljes felületét, és megóvja azt a karcolásoktól, kopástól és szennyeződésektől. Megfelelő felvitel mellett pontosan tapad a kijelzőhöz, nem mozdul el, nem válik el a széleknél. A tartozék mellé járó készlet nedves és száraz törlőkendőket is tartalmaz a kijelző tisztításához, valamint matricákat a porszemcsék eltávolítására. Elég megtisztítani a képernyőt, és precízen felhelyezni a fóliát.

 

Az etuo.hu polikarbonát fóliák főbb jellemzői:

  • minimális vastagság,
  • oleofób bevonat,
  • teljes átlátszóság,
  • önálló felszerelés lehetősége,
  • tartalmazza a szükséges tartozékokat.
Védőfólia a telefon

Milyen előnyei vannak még a kijelzővédő fóliának?

 

A vékony és rugalmas polikarbonát fólia tökéletes kiegészítője az okostelefon toknak. Az elhanyagolható vastagságú és tökéletes átlátszóságú fólia nem befolyásolja a képminőséget és az érintőkijelző érzékenységét sem. Optikailag sem vastagítja az okostelefont, és szinte észrevehetetlen marad a felhasználó számára. A telefon típusától függően kivágásokat foglal magába a külső elemek, például a szelfikamera, a vezérlőgombok vagy a hangszóró számára. A védőfólia speciális oleofób bevonatának köszönhetően a képernyő tisztítása a zsíros szennyeződésektől sokkal egyszerűbb lesz majd! A polikarbonát fólia felhelyezését és eltávolítását is saját maga végezheti el a felhasználó. A kijelzőről levéve a fólia nem hagy maradandó nyomokat az okostelefon képernyőjén.

védőfóliák telefonokhoz

Miért érdemes polikarbonát fóliát használni a telefon képernyőjén?

 

A kijelző minden okostelefon legsebezhetőbb része a mechanikai sérülésekkel szemben. Normál használat során fokozatosan jelennek meg rajta az apró karcolások és szennyeződések. Más részről viszont egy szerencsétlen baleset, például a telefon leejtése során is könnyen megsérülhet a képernyő. Éppen ezért olyan fontos, hogy a készüléket a vásárlás pillanatától kezdve hozzá illő védőtartozékokkal szereljük fel. A polikarbonát fólia nagyszerű választás azoknak, akiknek fontos, hogy a képernyő védelme ne legyen túl feltűnő. A fólia nagyszerűen funkcionál egy könyvszerűen csukható tokkal vagy más, kiálló élű tokkal kombinálva, mert elsősorban a karcolásoktól védi a képernyőt.

*A oldalakon látható fotók illusztrációk. A termékek különbözhetnek a képen láthatótól, így a leszállított tételek pl. az egyes összetevők kivágása, és a csomagolás különbözhet.

Hogyan kell felhelyezni a védőfóliát? - Megnézem  Információk a gyártóról