Powerbankek

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nagy kapacitású powerbankek széles választéka

A lemerült akkumulátor kellemetlen probléma, főleg akkor, ha nincs a közelben áramforrás és töltő. Nyaraláson, a hegyekben, erdei kirándulásokon vagy hosszú vonatutak során nehéz olyan helyet találni, ahol csatlakoztathatjuk a töltőt. Ilyenkor kitűnő megoldás egy hordozható powerbank, mely könnyedén elfér a táskában vagy a hátizsákban. Ez a speciális és praktikus, hordozható akkumulátor számos helyzetben hasznos lehet.

etuo.hu: Hordozható powerbank

A powerbank belső cellái energiát tárolnak – a cellák ugyanúgy töltődnek, mint a telefon akkumulátora esetében is – az USB portnak köszönhetően bármilyen okostelefon, tablet vagy akár laptop és tápegység is tölthető velük, a megfelelő csatlakozó segítségével. Webáruházunkban számos különböző, eltérő kapacitású hordozható töltőt kínálunk. Powerbankjeink celláinak kapacitása több ezer mAh-ig is kiterjedhet. Egy jó hordozható töltővel gyorsan és könnyen feltölthetjük mobil eszközeinket, akár útközben is.

Telefonunk mindig készen áll majd a munkára

A powerbank minden olyan személy számára nélkülözhetetlen eszköz, akinek a munkája miatt mindig telefonközelben kell lennie. Az értékesítési képviselők vagy az üzletemberek például nem engedhetik meg maguknak, hogy a lemerült telefon miatt ne legyenek elérhetők. Akkor sem opció a lemerült mobil, ha a kiránduláson a telefon kamerájával szeretnénk megörökíteni a lélegzetelállító tájakat és a fontos pillanatokat. Ez a tartozék elengedhetetlen azok számára is, akik sokat utaznak. A számos modell és színváltozat lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő modellt. A webáruházunkban különböző típusú powerbankek közül lehet válogatni, melyek nemcsak kapacitásban, hanem a töltés gyorsaságában, az eszközökkel való kompatibilitásukban és más hasznos funkcióikban is különböznek egymástól. A hordozható töltőbe való befektetés tulajdonképpen azt jelenti, hogy telefonunk mindig készen áll majd a munkára, még olyan helyeken is, ahol nincs hozzáférésünk az elektromos áramhoz. 

A webáruházunkban található powerbankek kis méretűek, nem foglalnak sok helyet, így könnyen elférnek, akár egy nagyobb zsebben is. A kínálatunkban megtalálható ismert gyártók termékei esetében, a magas minőségnek köszönhetően nem kell tartani a túlmelegedéstől vagy a rövidzárlattól.