36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Motorola Moto G7 - egyedi telefontok Wallet Book - fehér

előadás
Incarcarea imaginii...
Kérlek várj Sending to Add to Cart page in 5 seconds

Mentett

Elérhetőség 10 db.  
Feladás 3-4 munkanap  
Szállítási költség 1050 Ft  
Ár: 6 890 Ft ÁFA-t tartalmazzák


Gyönyörű telefontokok, saját dizájnnal

Ki ne szeretné telefonját vagy tabletjét egyedi, saját szöveggel és képekkel díszített tokba öltöztetni? Kínálatunkban számos kiváló minőségű, csukható, mágneses tok található. A fedéllel ellátott, könyvszerűen csukható Wallet Book tokok igazán kényelmessé és biztonságossá teszik kedvenc eszközeink mindennapi használatát. A tokok könnyen állvánnyá hajthatók, ami különösen praktikus tulajdonság, ha sok videót, filmet nézünk a készüléken.

Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 1

Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 2

Könnyen megtervezhető, fényképes tokok az etuo.hu webáruházban! A megfelelő Wallet Book tok kiválasztása után az etuo.hu tervezőjében hozható létre az egyedi tok. Az alkalmazást nem szükséges letölteni vagy telepíteni. A tervezőben a felhasználó egy vagy több fotót is fel tud tölteni, melyeket később tetszés szerint méretezhet és helyezhet el. A fotók mellé akár tetszés szerinti szöveg is beírható. Maga a folyamat gyors és egyszerű, nincs hozzá szükség a professzionális tervezőprogramok ismeretére. Fontos, hogy a feltöltött kép minél jobb minőségű legyen, a mérete pedig legalább 840 x 480 pixelt tegyen ki. A belső tokra, a tok széleire és a mágneses kapocsra nem kerül nyomtatás. Maga a lenyomat tartós, ellenáll a kopásnak és nem fakul ki. A felhasználó képernyőbeállításaitól függően a színek a lenyomaton kissé eltérhetnek a számítógépen megjelenített színektől. Megrendelés előtt mindenképp érdemes leellenőrizni, hogy a tervezőben minden elem megfelelően van-e elhelyezve. A tok borítása térhatású textúra- olyan anyag, ami a bőrt imitálja.

Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 3

Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 4

Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 5  Információk a gyártóról
Szállítási módSzállítási időElőzetes fizetésUtánvétel

GLS
3 - 4 munkanap 1050 Ft 1350 Ft


Ingyenes szállítás 7990 Ft felett!

Több információ (https://www.etuo.hu/szallitas-es-fizetes)

A webáruházunkban megvásárolt termékeket a vásárló ki tudja cserélni és vissza tudja küldeni. Erre a csomag kézhezvételétől számított 30 naptári nap áll a rendelkezésére. Nem szükséges megadni a csere vagy a visszaküldés okát, ha az áru változatlan állapotban kerül visszajuttatásra, kivéve a normál használaton belüli változásokat. A speciális megrendelés alapján előkészített és gyártott termékek nem cserélhetők és visszaküldhetők.

Több információ (https://www.etuo.hu/reklamacio-es-visszakuldes)

Nincsenek megjegyzések
Az Ön értékelése

Szettben vásárolt