Memóriakártyák

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Memóriakártyák páratlanul széles választéka

A számítógépek és az okostelefonok memóriái egyre nagyobbak, azonban sok esetben a számos fénykép, videó és zeneszám számára továbbra sem elegendők. A telefonok és a táblagépek ma már nem csak kommunikációs eszközök, hanem olyan hordozható készülékek, melyekben számos adatot tárolunk. A memóriakártyák azonban nem csak az okostelefonok és a tabletek fontos tartozékai – a fényképezőgépek és az e-könyv olvasók esetében is nélkülözhetetlen tartozéknak számítanak. A microSD memóriakártyák lehetővé teszik a telefonok, tabletek és egyéb mobileszközök memóriájának kibővítését. Webáruházunkban számos, különböző méretű memóriakártya található. A microSDHC kártyák valamennyi okostelefon márkával és modellel kompatibilisek, ennek köszönhetően pedig egy kártya több eszközhöz is csatlakoztatható, ezzel jelentősen megkönnyítve a fájlok áthelyezését egyik készülékről a másikra.

8 GB, 16 GB, 64 GB, 128 GB vagy több?

Kínálatunkban olyan elismert gyárók termékeit kínáljuk, akik garantálják a megbízhatóságot és a kiváló minőséget. Vásárlóink igényeiktől függően kedvező árú microSD kártyák közül válogathatnak. 8 GB, 16 GB, 64 GB és 128 GB-os kártyákat is kínálunk, melyek elegendő helyet biztosítanak a fájlok és alkalmazások számára is. A kínálatunkban található memóriakártyákat elsősorban mobil eszközökhöz, telefonokhoz és táblagépekhez tervezték.

Kiváló minőségű microSD kártyák

Memóriából sosem elég – ezt minden fotós és zenerajongó tudja. Az okostelefon memóriájában tárolt alkalmazások gyorsan kitöltik a gyári memóriát, és ilyenkor két választásunk van: vagy lemondunk a fényképeinkről, videóinkról és zeneszámainkról, vagy bővítjük a memóriát. A legtöbb mobilkészülék rendelkezik memóriakártyák befogadására alkalmas foglalattal. Kínálatunkban számos különböző kapacitású memóriakártya érhető el – a kiváló minőségű, klasszikus modellek mellett GOODRAM kártyákkal is rendelkezünk, melyek támogatják az Ultra High Speed Interface-t, ezzel lehetővé téve az adatok gyors írását és olvasását. A memóriakártyák minden olyan eszközzel kompatibilisek, melyek rendelkeznek microSD foglalattal. A Toshiba memóriakártyák olyan eszközökben is használhatók, melyek nagyobb foglalattal rendelkeznek – ehhez elég, ha a microSD kártyát egy speciális adapterbe helyezzük, mely szintén elérhető kínálatunkban. Az adapteres megoldásnak köszönhetően nincs szükség kábelre az okostelefon és a laptop közötti adatcsere során.