Lenovo Moto G4 Play - telefontok FLEXmat Case - fehér (109265)

Rating:  4.8
(5)
Ár: Akciós ár 1 290 Ft Lista ár 3 690 Ft including VAT 23%
Elérhetőség > 10 db.  
Feladás 2-3 munkanap  
Szállítási költség 1 290 Ft  
Termékvisszaküldés 30 napon belül  
Szilikon telefontok

etuo FLEXmat Case - minimalista, áttetsző okostelefon tokok

 

Az Etuo FLEXmat Case sorozat tokjai egyszerű, elegáns telefontartozékok. A matt felületüknek köszönhetően az ujjlenyomatok és az esetleges szennyeződések kevésbé látszanak meg rajtuk. Az okostelefon tok négy színváltozatban kapható. Mivel a tok átlátszó, így részben látható a telefon eredeti színe is. A tok rugalmas anyaga jól tapad az okostelefonhoz, megfelelő szorítást biztosítva. Minden tok egy adott telefonmodellhez igazodik, ennek köszönhetően pedig nem csak alakját és méretét tekintve illik az okostelefonra, hanem speciális kivágásokkal rendelkezik a kamera és az egyéb elemek számára is.

 

Mi különbözteti meg az etuo FLEXmat tokot a többi tartozéktól?

  • rugalmas TPU anyag,
  • átlátszó szélek,
  • a telefonmodellhez illő tok,
  • négy választható szín,
  • speciális kivágások a kamerához, gombokhoz és csatlakozókhoz.
Színes telefontok

Az etuo FLEXmat Case további előnyei

 

Az etuo FLEXmat Case kollekció minimalizmusa nagy előnyt jelent azoknak az okostelefon-tulajdonosoknak, akik nem feltűnő, visszafogott tokot keresnek. A tartós TPU-ból készült tok garantálja az okostelefon hatékony védelmét a különféle mechanikai sérülésekkel szemben. Először is, megakadályozza, hogy a telefon hátoldalán vagy oldalain horzsolások és karcolások képződjenek.

 

A kissé kiálló széleknek köszönhetően megakadályozza az okostelefon képernyőjének közvetlen érintkezését a sima felületekkel is, így elkerülhető a karcolások megjelenése. A telefon tok az ütések erejének nagy részét képes elnyelni, ezzel pedig megakadályozza az érzékeny belső komponensek károsodását is.

Egyszerű telefontok - kényelmes használat

 

A szilikon telefontok egy olyan kiegészítő, amelyet az okostelefon teljes élettartama alatt használhatunk. A TPU egy olyan anyag, mely rendkívül ellenálló a mechanikai sérülésekkel szemben, ezért folyamatos védelmet és újszerű kinézetet biztosít. Sőt, a szilikon telefontok kiválóan alkalmas a rendszeres tisztításra is. Könnyen levehető, ezt követően pedig fertőtleníthető vagy egyszerűen lemosható folyó vízzel. A matt, áttetsző felület és a visszafogott színek hozzájárulnak a tok elegáns és professzionális kinézetéhez, felesleges dekorációk nélkül. Válassz tokot a kedvenc színeid egyikében: fekete, fehér, kék vagy rózsaszín. Mivel a tok részben átlátszó, az okostelefon eredeti színének is teret enged.  Információk a gyártóról

Szettben vásárolt

Lenovo Moto G4 Play - kijelzővédő fólia

Lenovo Moto G4 Play - kijelzővédő fólia

Ár: 490 Ft 1 390 Ft
/ raktáron