LED körfény mobiltelefonra

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Kiváló minőségű LED fények

Napjainkban az okostelefonok kameráival kiváló minőségű, gyönyörű fényképeket készíthetünk és lencsevégre kaphatjuk életünk legemlékezetesebb pillanatait. Sajnos azonban nem minden telefonmodell rendelkezik olyan kamerával, mely minden körülménnyel képes megbirkózni. A legtöbb modell esetében a sötétben készített fotók minősége sokkal rosszabb, mint a szép, napos időben készült fényképeké. Ezt a problémát orvosolhatjuk a beépített vaku segítségével, vagy megpróbálhatunk utólag javítani a kép minőségén egy képszerkesztővel – ám ezek a megoldások nem mindig nyújtanak kielégítő eredményeket. A GSM tartozékok gyártására szakosodott cégek ezért előrukkoltak egy új megoldással. Webáruházunkban külső LED fényeket is kínálunk, melyeket csatlakoztathatunk a telefonhoz. A LED fény számos megvilágítási funkcióval rendelkezik, így a fényt mindig az adott körülményekhez tudjuk igazítani, hogy a lehető legjobb minőségű fotót kapjuk.

A LED fények univerzálisak

A LED fények univerzálisak, így bármelyik modellel alkalmazhatók. Felszerelésük nagyon egyszerű és nem zavarják az okostelefon működését. A kompakt kidolgozású külső vaku kis méreteinek köszönhetően akár a zsebben is elfér, így kirándulásokra, utazásokra vagy partikra is magunkkal vihetjük. Attól, hogy sötét van, nem kell lemondanunk a kiváló minőségű fényképekről! Az etuo.hu online áruházban kiváló minőségű LED lámpákat kínálunk, melyek segítenek a tökéletes fotók elkészítésében, bárhol, bármikor.

Fantasztikus szelfi lámpa

A kínálatunkban található szelfi lámpák még a legigényesebb felhasználókat is kielégítik, és remek ajándékként szolgálhatnak szeretteinknek. A LED fények olyan funkcionális kiegészítők, melyek számos helyzetben helyt állnak. Univerzális kialakításuk lehetővé teszi, hogy a tabletek és okostelefonok első és hátsó kamerájához is csatlakoztathassuk őket. A szelfi gyűrű fényereje sokkal erősebb az áltagos okostelefonok vakujánál, így sötétben is kiváló képek készülhetnek. A LED fények tartós anyagokból készülnek, kialakításuk pedig lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt csatlakoztatni tudjuk őket szinte bármely okostelefonra vagy táblagépre. A kompatibilitás azonban még nem minden! A lámpa számos funkciójának köszönhetően akár kempingezés közben is használható, mint fényforrás. A tartozékot a hátizsákhoz vagy a sátorhoz is rögzíthetjük. Fantasztikus funkciók egy parányi GSM tartozékban!