CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

ZTE kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia ZTE okostelefonokra

Üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel megvédeni a ZTE telefonod kijelzőjét? Fontos számodra, hogy a ZTE mobilod kijelzője akár több év használat során se karcolódjon, pláne ép maradjon, ne törjön össze? Akkor nézz szét a webshopunkban, mert nálunk a minőségi, márkás kijelzővédő fóliák és üvegfóliák gazdag kínálatából válogathatsz, hogy biztosan megtaláld a te ZTE készüléked modeljére illeszkedő fóliát. A nálunk kapható kijelzővédő fóliákat mindig az adott modellre szabják, hogy pixelpontosan illeszkedjenek a képernyőre. A tűpontos illeszkedés fontos, hiszen ha nem fedi le a kijelzőt a védőfólia, vagy túllóg rajta, akkor jelentősen csökken a védelem hatásfoka, ráadásul még csúnya is. Érdemes tehát csak olyan kijelzővédő fóliát választanod, ami a te készülékedhez készült!

Miért védd meg a ZTE telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A ZTE régóta gyárt már mobilokat, okostelefonokat, ezért nagy tapasztalatuk van a kijelzők terén is. Sajnos ők sem tudták megoldani, hogy az érintőkijelző törésbiztos legyen. Ezért fontos megvédeni, plusz védelmet biztosítani a képernyő számára. A rugalmas kijelzővédő fóliákat akkor javasoljuk, ha a ZTE modelled képernyője jelentő lekerekítéssel bír, míg a részben edzett üvegből készülő üvegfólia, bár kevéssé hajlékony, mégis jelentősebb védelmet képes nyújtani.

Ismerd meg a ZTE telefonmárkát

A ZTE viharos éveket tudhat maga mögött. 1985-ben alapították Kínában és eredetileg hálózati eszközöket és telekommunikációs megoldásokat gyártott és szállított, akár a Huawei. Később fokozatosan bővült a cég újabb ágazatokkal, például manapság saját filmtárral és streaming szolgáltatással is rendelkezik, amellett, hogy az egyik legnagyobb telefongyártóvá nőtte ki magát. Csakhogy a Huawei-jel együtt megvádolta Amerika, hogy tiltott technológiát ad el Iránnak és Észak-Koreának, illetve az általa forgalmazott készülékek kémkednek a felhasználók után. Ez olyan komoly gazdasági szankciót jelentett, amely rákényszerítette a ZTE-t az addigi gyakorlata átalakítására. Jelenleg a ZTE élen jár az újításokban az okostelefonok terén, például az Axon M kihajtható dupla képernyővel bír, az Axon S pedig az első olyan telefon, aminek csak a kijelzőből áll az eleje.