36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár

Xiaomi Redmi Note 4 kijelzővédő fólia, edzett üveg

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Xiaomi Redmi Note 4 – képernyővédő tartozékok széles választéka

A Redmi Note 4 a kínai Xiaomi cég egyik népszerű okostelefonja. Egy ilyen nagyszerű telefon, mint a Xiaomi Redmi Note 4 kiváló védelmet érdemel, hogy sokáig meg tudja őrizni eredeti kinézetét és funkcionalitását. A populáris telefontokok mellett a készülékeket minőséges képernyővédelemmel is érdemes ellátni. Az etuo.hu webáruházban nagy figyelmet fordítunk a kijelző védelmére – olyan minőséges fóliák és védőüvegek széles választékával készültünk, melyek tökéletesen illeszkednek a Xiaomi Redmi Note 4 modellre. A védőüvegek és védőfóliák biztosítják a tökéletes illeszkedést a telefon képernyőjéhez, a precízen kialakított nyílások pedig lehetővé teszik a zavartalan mindennapi használatot.

Megbízható védelem a Xiaomi Redmi Note 4 készülékek képernyőjére

Kínálatunkban olyan védőfóliák és edzett üveg kijelzővédők találhatók, melyek minőséges anyagokból készülnek, elismert gyártóktól származnak és magasfokú védelmet biztosítanak a Xiaomi Redmi Note 4 telefonok kijelzői számára. A mindennapi alkalmazás során számos sérülés érheti a készüléket, például olyankor, mikor kiesik a felhasználó kezéből, megkarcolják a táskába süllyesztett kulcsok, vagy ráesik valami. Az ilyen helyzetek miatt fontos, hogy a telefon megfelelő képernyővédelemmel legyen ellátva. Míg a klasszikus szilikon tokok a telefon hátlapját és oldalait védik, a fóliák és üvegek feladata, hogy megvédjék az érzékeny kijelzőt. A fóliák az apróbb karcolásokkal szemben védik a készüléket, míg az üvegek az erősebb ütésekre is ellenállnak. Mindkét típus könnyen felszerelhető, nem befolyásolja az érintőképernyő érzékenységét és nem ront a megjelenített kép minőségén.

Xiaomi Redmi Note 4 – specifikáció

A Xiaomi Redmi Note 4 a kínai gyártó 2017 elején piacra dobott modellje. Az elegáns és karcsú kialakítású okostelefon nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik. A képernyő átlós mérete 5,5 hüvelyk, képfelbontása pedig 1080 x 1920 pixel. A telefon működéséről a nyolcmagos Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 (14 nm) processzor gondoskodik. A Xiaomi Redmi Note 4 legjelentősebb előnye a nagy kapacitású, 4100 mAh-s Li-Po akkumulátor. A fő kamera felbontása 13 MP, míg a szelfikameráé 5 MP.