Találd meg az eszközödnek legmegfelelőbb tokot:
   
36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Xiaomi kijelzővédő fólia, edzett üveg

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 
Sale
 
Xiaomi Mi 8 SE - edzett üveg 9H tempered glass

Xiaomi Mi 8 SE - edzett üveg 9H tempered glass

1 290 Ft
3 090 Ft
/ raktáron

Képernyővédő fólia és üvegfólia Xiaomi okostelefonokra

Végre a kezedben tartod a Xiaomi telefonod, és szeretnéd, ha a kijelzője még évek múltán is karcmentes lenne, és védve volna a repedésektől? Válassz akkor egy üvegfóliát, vagy kijelzővédő fóliát a Xiaomi okostelefonodra a webáruházunkból, ahol a képernyővédő fóliák és üvegfóliák gazdag kínálatából válogathatsz. A nálunk vásárolt megerősített üvegfólia és hajlékony műanyagból készült kijelzővédő fólia garantáltan a te Xiaomi okostelefonod típusára illeszkedik, mert egyedileg, az adott modellre szabva gyártják őket. Mindig ügyelünk arra, hogy kijelzővédő fólia kínálatunk az összes elérhető Xiaomi telefon modellt lefedje, beleértve a legújabb készülékeket is.

Miért védd meg a Xiaomi telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A Xiaomi telefonok híresek a minőségükről és megbízhatóságukról, ahogy a gyártó is komoly gondot fordít arra, hogy a kijelzőjük strapabíró legyen. Csakhogy ami üvegből készül, az sajnos törékeny, ezért fokozottan kell védeni a fizikai erőbehatásokkal szemben. A rugalmas kijelzővédő fóliák közkedveltek, mert a kijelző lekerekített, hajlított részeire is rásimul, ugyanakkor az edzett üvegből készülő üvegfólia még nagyobb védelmet biztosít.

Ismerd meg a Xiaomi telefonmárkát

A Xiaomi (ejtsd: csaumi) igazi kínai sikersztori: 2010-ben alapították, az első okostelefonját 2011-ben dobta piacra, mégis három év alatt elérte, hogy a kínai belföldi piac legnagyobb részét ő uralja, és 2018-ban a negyedik legnagyobb gyártó lett az egész világon. Más kínai márkák közül csak a Huawei tudta beelőzni – a világpiacot a Samsung uralja, utána az Apple és a Huawei következik, bár ezek elég szoros versenyben vannak. A Xiaomi a sikerét a minőségnek, a kiváló árazásnak, a változatos készülék kínálatnak és a saját kezelői felülettel és egyedi optimalizálással bíró Android firmware-nek, a MIUI-nak köszönheti. Emellett a Xiaomi egyedi stratégiát is követ: az árait azért tudja alacsonyan tartani, mert a termékei életciklusa hosszabb, mint a riválisoké, ezért az alkatrészek fejlesztési és gyártási költségei hosszabb távon tudnak megtérülni, tehát olcsóbban adhatja a telefonjait – miközben azok minőségben nem maradnak el érdemben a legfőbb versenytársak mobiljaitól.