Wiko kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Wiko okostelefonokra

Neked is lényeges, hogy a Wiko telefonod kijelzője sokáig maradjon sértetlen? Tökéletesen illeszkedő üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel a telefonod kijelzőjére? Akkor nézz szét a webáruházunkban, mert a képernyővédő fóliák és üvegfóliák széles választékát kínáljuk neked, hogy garantáltan megtaláld a te Wiko mobiltelefonod típusának megfelelő fóliát. A nálunk vásárolt strapabíró üvegfólia biztos, hogy kifogástalanul illeszkedik az adott Wiko modellhez, mert a védőfólia gyártó mindig az adott modellre szabja a képernyővédő fóliát. Miért hagynád, hogy a telefonod egy sima hétköznapi leejtés miatt szoruljon szervizelésre? Aligha örömteli úgy venni elő a zsebből vagy a táskából az okostelefont, hogy megint összekarcolta valami a kijelzőjét.

Miért védd meg a Wiko telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Habár az okostelefonokat folyamatosan fejlesztik, és az anyaghasználatban is állandó az innováció, sajnos még mindig a kijelző a legsérülékenyebb része a telefonnak. Mivel a cseréje drága és több napig tartó folyamat, így magától értetődik, hogy fokozottan vigyázzunk rá. A kijelzővédő fóliák, kiváltképpen a részben edzett üvegből készülő üvegfólia a legtöbb hétköznapi, kisebb fizikai sérüléstől teljes mértékben képes megóvni a telefon kijelzőjét. Az üvegfólia ugyanis egy második réteg üveggel biztosítja, hogy az nyelje el az ütés erejének nagyját, így óvva a kijelzőt.

Ismerd meg a Wiko telefonmárkát

A Wiko a modern globális gazdaság igazi példája: bár 2011-ben alapították Franciaországban, és elsősorban Nyugat-Európában terjeszkedik (a franciáknál a második legnagyobb telefongyártó a piacon a Samsung után), valójában a kínai Tinno cég leányvállalata. Eleve azért hozták létre, hogy a kínai anyavállalat okostelefonjait más márkanéven értékesítsék Európában. A Tinno eleve „bedolgozó” cég, azaz elsősorban más márkákat képviselő cégeknek gyárt okostelefonokat, amiket azok (BLU, Micromax, stb.) a saját logójukkal értékesíthetik tovább. A Wiko azonban önálló márka, csak éppen jogilag európai. Ettől függetlenül a készülékei aligha volnának keresettek, ha gyenge telefonokat kínálna. A Wiko okostelefonok megbízható középkategóriás készülékek, amelyek kedvező árukhoz képest jó tudással hódítják meg az európai piacokat.