Vodafone kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Vodafone okostelefonokra

Fontos számodra, hogy a Vodafone Smart telefonod képernyője sokáig ép maradjon? Kijelzővédő fóliát, üvegfóliát keresel, hogy megvédd a Vodafone telefonod kijelzőjét a hétköznapi sérülésekkel szemben? Akkor a legjobb helyen jársz, mert az online üzletünkben a képernyővédő fóliák és üvegfóliák széles választékát kínáljuk neked, hogy biztosan megtaláld a te Vodafone készüléked típusára illeszkedő fóliát. Az általunk kínált képernyővédő fóliákat mindig az adott modellhez készítik, ezért garantált a tökéletes illeszkedés!

Miért védd meg a Vodafone telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az érintőképernyő, éppen azért, mert nagyobb részt valódi üvegből készül, mindmáig a legsérülékenyebb része a telefonnak. Ráadásul a cseréje még súlyos pénzekbe is kerül, mert a garancia csak erősen korlátozottan vonatkozik rá: egy ejtést, vagy karcolást követő sérülésre például nem vonatkozik. Kiemelten fontos tehát, hogy hatékonyan védjük rugalmas műanyag kijelzővédő fóliával, vagy edzett üvegfóliával! Az üvegfólia még jobb választás is lehet, mert több és erősebb fizikai behatást bír el, mint a hagyományos fólia.

Ismerd meg a Vodafone telefonmárkát

A Vodafone-t 1991-ben alapították, mint a Racal Telecom utódját. A világ egyik legnagyobb telekommunikációs cégévé nőtte ki magát az évek során, és mint ilyen, alapvetően más gyártók telefonjait forgalmazta nagyon sokáig. Érdemes egy tévhitet eloszlatni: a márkanév, a logó dacára, nem az orosz ’víz’ jelentésű voda szóból, hanem a VOice DAta Fone, azaz „hang- és adatfon” rövidítéséből ered. Sőt, a logóban sem vízcsepp található, hanem egy angolszász idézőjel. A legtöbb telekommunikációs cég jellemzően nem foglalkozik saját telefonmárka létrehozásával, hiszen az irgalmatlan plusz költségeket jelent – inkább forgalmazzák mások okostelefonjait és tabletjeit, vagy esetenként a saját logójukkal látják el mások gyártmányait (mint a Google is tette). A Vodafone is pontosan ezt a hagyományt követ, ami úgy döntött, hogy Smart sorozatnévvel, saját telefonokat dob a piacra. Jellemzően az Alcatel a beszállítója, azaz amikor például egy Vodafone Smart N9-et vásárol valaki, valójában egy módosított Alcatel 3-ast fog kapni.