Vivo kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Vivo – védőüvegek és védőfóliák a Vivo modellre

Az etuo.hu online boltban gazdag felhozatallal készültünk vásárlóink számára a Vivo modellekre való edzett védőüvegekből és polikarbonát fóliákból. Számos Vivo modellhez biztosítunk kellékeket, így a márka minden felhasználója megtalálhatja a telefonjára illeszkedő képernyővédő tartozékokat. Az etuo.hu webshopban elérhető képernyővédő tartozékokat a magas minőség és a hibátlan illeszkedés jellemzi. A Vivo modellekre gyártott fóliák precízen illeszkednek az adott telefonmodell alakjához, méretéhez és karakterisztikáihoz, így a telefon alkalmazása a fóliával vagy védőüveggel is komfortos és zavartalan lesz. A védőtartozékokat akár az okostelefon megvásárlása előtt is megrendelheti a vásárló, hiszen így az első perctől kezdve biztonságban tudhatja új Vivo telefonja érzékeny képernyőjét.

Tartós és csúcsminőségű mobiltartozékok

Árukínálatunk legpopulárisabb tartozékai a képernyővédő fóliák, melyek amellett, hogy stabil védelmet nyújtanak a mindennapos alkalmazás során, óvják a nagy kijelzőt a kisebb fizikai károkkal szemben is. A fóliák erősek, ellenállnak a kopásnak, karcolásoknak, felületük zsírtaszító, így a tisztaságuk miatt sem kell aggódnia a vásárlónak. A Mohs-skála az anyagok keménységének besorolására szolgál. A képernyővédő fóliák 3H-s keménységűek, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a vékony karcolásokkal szemben, de a portól és a piszoktól is óvjak a telefont. A fóliák alternatívája a vastagabb, de jelentősen komolyabb védelmet nyújtó edzett üveg. A Vivo telefonok korszerűek és nagyszerű funkciókkal rendelkeznek, képernyőjüket pedig mindenképp tanácsos ellátni egy csúcsminőségű képernyővédő tartozékkal.

Vivo – specifikáció

A Vivo Electronics Corp. egy telefonmárka, amelynek székhelye a kínai Guangdong, Dongguan-ban található. A cég egy újabb olyan kínai okostelefongyártó, mely nemrég lépett be az európai piacra legújabb telefonmodelljeivel. A Vivo alacsony és közép árkategóriás telefonokat gyárt, melyek nagyszerű ár-érték arányt biztosítanak a felhasználók számára, így rövid idő alatt rengeteg rajongóra tettek szert az Európai piacon. A cég 2011-ben lépett be az okostelefonok piacára, 2014 óta pedig a Vivo márkanév alatt futtatja telefonjait. 2014-ben a cég 25 millió telefont adott el Kínában, egy évvel később pedig 45 millió készülékük kelt el világszerte.