CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

UMI kijelzővédő fólia, edzett üveg

No search results

Képernyővédő fólia és üvegfólia UMI okostelefonokra

Erős védőfóliát vagy üvegfóliát keresel az Umi vagy, ahogy mostanság ismerik, Umidigi készülékedre, hogy gondoskodj a remekbeszabott telefonod kijelzőjének védelméről? Jó helyen jársz akkor, mert webáruházunkban az UMI és Umidigi telefonok számára az üvegfóliák és képernyővédő fóliák széles választéka áll rendelkezésedre, hogy garantáltan megtaláld a te mobiltelefonod típusának megfelelő képernyővédő fóliát! Márpedig fontos, hogy a védőfólia az adott modellhez készüljön, mert minden telefon kijelzője más. Ezért a webshopunk kínálatában csak olyan fóliákat találsz, amelyek milliméter pontosan illeszkednek az UMI vagy Umidigi telefondora!

Miért védd meg az UMI telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az UMI telefonok azáltal kaphattak olyan kis összegű árcímkéket, hogy a gyártó ott spórolt, ahol tudott. A 2019 előtt gyártott UMI okostelefonok képernyője korántsem tartozik az élvonalba, így érthető, hogy az első perctől kezdve fokozottan igénylik a kijelzővédő fóliát. A 2018 után, már Umidigi néven gyártott okostelefonok képernyője fokozatokkal jobb, ám ugyanúgy szükségük van egy erős műanyag védőfóliára vagy még inkább edzett üvegből készült üvegfóliára, hogy hosszú időn át karc- és törésmentes maradjon az érintőképernyőjük. Gondoskodj időben az UMI vagy Umidigi telefonodról, válassz a webshopunkból a te modellednek megfelelő védőfóliát hozzá!

Ismerd meg az UMI telefonmárkát

Az UMI, vagy, ahogy 2018 óta nevezik magukat, az Umidigi egy viszonylag új cég: 2012-ben alapították Kínában. Ugyanakkor serény cég is, hiszen fennállása óta 37 különböző modellt dobott piacra, mellettük pedig okosórákat, és más kiegészítőket is gyárt. Az UMI/Umidigi okostelefonjai az alacsony árukról és középkategóriás tudásukról voltak híresek 2019-ig, ám az új csúcskészülékeik már inkább felsőkategóriásnak számítanak hardvert és akkumulátor teljesítményt illetően. Persze az anyaghasználat és a hardvereket hasznosító szoftver terén az UMI/Umidigi nem vetélytársa a Huaweinek, Samsungnak vagy Sonynak, ám jelentős a különbség a korábbi modellekhez képest – az új Umidigi telefonok javára. Míg a korai modellek alsó kategóriás telefonok voltak tele hibákkal, az új készülékeknél a legtöbb hibát orvosolták, így jó eséllyel marad talpon az Umidigi.