Tecno kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Tecno – kiváló minőségű képernyővédő kiegészítők a márka telefonjaira

A korszerű érintőkijelzős telefonok legérzékenyebb komponense a nagy képernyő, mely a mindennapi használat során megkophat, karcolódások keletkezhetnek rajta és megrepedhet. A kijelzővédő kiegészítők erős és megbízható védelmet biztosítanak a Tecno smartphone-ok számára. Az etuo.hu webáruház kínálatában elérhető képernyővédők lehetővé teszik a pontos illeszkedést a Tecno modellekre, hiszen az adott telefonokra lettek gyártva. Ennek köszönhetően nem fedik le a fontos komponenseket, méretben pedig hiánytalanul illenek a képernyőhöz és nem kell őket körbevágni. A megfelelő applikálás után a védőfóliák nem csúszkálnak a kijelzőn és nem pördülnek fel a telefon sarkainál, széleinél. Speciális kidolgozásuknak köszönhetően a védőkiegészítők nem zavarják az érintőkijelző használatát és mivel szinte észrevehetetlenek, a telefon kinézetén sem változtatnak. Az etuo.hu online áruház bőséges felhozatalában kiemelkedő minőségű telefontokok érhetők el a Tecno mobil eszközökre. A tokoknak viszont számtalan jó tulajdonságuk mellett van egy hiányosságuk is – nem biztosítanak megfelelő védelmet a kijelző számára használat közben – még a csukható tokok sem. Éppen ezért, olyan kiemelkedő minőségű edzett üvegekkel és polikarbonát fóliákkal bővítettük ki árukínálatunkat, melyek a tokokat kiegészítve megbízhatóan védik a Tecno telefonmodelleket.

Magasfokú védelem és kiemelkedő minőség

Mivel az összekarcolt, megrepedt kijelző cseréje nem olcsó mulatság, ezért tanácsos a Tecno telefonokat már a megvásárlásuk után ellátni a megfelelő képernyővédő kiegészítőkkel. Mivel a védőkiegészítők kedvező áron szerezhetők be, kiváló befektetésnek számítanak, hiszen sokkal nagyobb költségektől kímélhetik meg a vásárlót. Kínálatunk népszerű termékei a képernyővédő fóliák, melyek a telefon tokokkal közösen tartós és erős védelmet biztosítanak a telefonnak. A fóliák jól óvnak az apróbb karcolódásokkal, horzsolással, szennyeződésekkel és porral szemben, a megfelelő felhelyezést követően pedig szinte észrevehetetlenek és nem válnak el a kijelző sarkainál. A fóliák olyan speciális zsírtaszító (oleofób) réteggel vannak bevonva, melynek köszönhetően egyszerűen és gyorsan tisztíthatók meg a maszatos ujjlenyomatoktól, ehhez pedig nincs szükség semmi másra, csak egy puha törlőkendőre, melynek segítségével áttörölhető a tartozék, hogy újra tiszta legyen.

Kiemelkedő minőségű kijelzővédő kiegészítők a Tecno mobil eszközökre

A Tecno telefonokra gyártott védőfóliák és edzett üvegek elengedhetetlen pajzsot képeznek a képernyő számára. Az edzett védőüveg nem ront a megjelenített kép minőségén, ugyanis teljesen átlátszó. A kiegészítő jól tapad, könnyen rögzíthető, nem befolyásolja az érintőkijelző működését és nem fedi le a kamerát. Az erős védőüvegek mellett a vékony és hajlékony polikarbonát fóliák is közkedvelt kiegészítők, hiszen tökéletes átlátszóságuknak köszönhetően biztosítani tudják a megjelenített kép hiánytalan minőségét. A két kiegészítő előnyeit ötvözik a hibrid fóliaüvegek. A megfelelő módon felhelyezett kiegészítők hosszú ideig alkalmazhatók problémamentesen, hiszen nem válnak le a képernyőről és nem pördülnek fel a szélei. A kínálatunkban elérhető fóliák és üvegek garantálják a Tecno telefonok képernyőjének megfelelő védelmét, valamint a hibátlan passzolást. Az edzett üveget vagy a védőfóliát javasolt a mobil eszköz megvásárlását követő napokban beszerezni, hiszen így elkerülhetők még a minimális sérülések is. Mindkét típusú védőkiegészítő rendkívül vékony, és felszerelés után észrevehetetlen, így nem változtat a telefon kinézetén.

Tecno – a márkáról

2006-ban a Tecno Mobile-t Tecno Telecom Ltd. néven alapították meg Hong-Kongban, de később a cég Transsion Holdings-ra változtatta nevét, amelynek egyik leányvállalata volt a Tecno Mobile. 2007-ben a Tecno létrehozott egy második márkát, az Itelt, amelyet Afrikában értékesítettek, és 2017 májusában a "leginkább diákbarát" telefon elismerést nyerte. 2008 elején a Tecno egy piackutatást követően teljes egészében Afrika felé irányította üzletvitelét. 2010-ben az első három okostelefon-gyártó között volt Afrikában. 2021-ben a cég piacra dobta az első Etiópiában gyártott okostelefont. 2016-ban pedig az első Marshmallow operációs rendszert futtató készüléket is bejelentették. A Tecno Phantom 9-et 2019 júliusában bocsátották piacra. Ez volt az első Tecno telefon, mely AMOLED kijelzővel, kijelző alatti ujjlenyomat-leolvasóval és új dizájnnal rendelkezett. 2020 decemberében a Tecno Mobile hivatalosan is piacra dobta új Tecno Pova okostelefonját az indiai piacon, 6000 mAh teljesítményű akkumulátorral, valamint quad rendszerű hátsó kamerával.