TCL kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

TCL – képernyővédő tartozékok egy fantasztikus telefonmárkára

Napjaink smartphone-jai több kiemelkedő tulajdonsággal rendelkeznek, a nagy kijelzők azonban a TCL modellek esetében is a telefon legérzékenyebb pontjai. Az okostelefon tokok kiemelkedőan óvják az eszköz házát, a képernyő számára azonban nem nyújtanak megfelelő védelmet. A képernyő csúcsminőségű védelméről a választékunkban is megtalálható védőüvegek és polikarbonát védőfóliák gondoskodnak. Az etuo.hu-nál olyan tartozékokkal is készültünk, melyek kifejezetten a TCL okostelefon modellekre lettek gyártva, ennek köszönhetően pedig jól illeszkednek az okostelefon képernyőjének alakjához és méretéhez. A képernyővédő tartozékok segítségével a vevő biztonságosan és kényelmesen tudja majd alkalmazni modern, érintőkijelzős TCL okostelefonját.

Csúcsminőségű képernyővédő tartozékok

Az etuo.hu választékában olyan kiemelkedő minőségű képernyővédő tartozékok találhatók, melyek elismert gyártók repertoárjából származnak. A tartozékok alapvetően két csoportra oszthatók: a polikarbonát védőfóliákra és a védőüvegekre, melyek között a legszembetűnőbb különbség az ár, azonban mindkét tartozéknak megvannak a maga előnyei és hátrányai. A vékony polikarbonát védőfóliák védenek a kopással, kisebb karcokkal szemben, felhelyezés után pedig gyakorlatilag észrevehetetlenek. A vastagabb védőüvegek az ütések, esés során keletkező sérülések esélyét is minimalizálni tudják. A merev üveg felszerelése rendkívül egyszerű, nem kell a légbuborékok megjelenésétől, vagy a kijelzőtől való elválástól tartani.

TCL – specifikáció

A TCL egy kínai cég, mely elektronikai cikkeket, tervez, gyárt és forgalmaz, és gyakran az olyan nagyobb cégek másodhegedűse, mint amilyenek a Samsung, LG, Xiaomi és a OnePlus. 2019-ben azonban a gyártó saját márkanév alatt kezdte forgalmazni okostelefonjait. 2020-ban három új telefont is piacra dobott a TCL márkanév alatt: a TCL 10 Pro, a TCL 10L és a TCL 10 5G modellek kiváló funkciókat nyújtanak, pénztárcabarát áron, így a felhasználók hamar a szívükbe zárták az új márkát. A saját márkanév alatt megjelenő telefonok nagy pillanatot képeznek a cég életében, de egyidejűleg az Android telefonok világában is. A TCL piacra lépésével egy olyan nagy cég csatlakozott a játszmához, mely magas minőségű telefonokat hoz az 500 dollár alatti árkategóriába.