36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Sony kijelzővédő fólia, edzett üveg

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Sale
 
Sony Xperia E5 - kijelzővédő fólia

Sony Xperia E5 - kijelzővédő fólia

390 Ft
990 Ft
/ raktáron

 

 
Sale
 
Sony Xperia E3 - kijelzővédő fólia

Sony Xperia E3 - kijelzővédő fólia

390 Ft
990 Ft
/ raktáron
Sale
 
Sony Xperia L2 - edzett üveg 9H tempered glass

Sony Xperia L2 - edzett üveg 9H tempered glass

1 290 Ft
3 390 Ft
/ raktáron

Képernyővédő fólia és üvegfólia Sony okostelefonokra

Fontos számodra, hogy az Xperiád kijelzője évek múltán is úgy nézzen ki, mintha most vetted volna ki a Sony telefonod a dobozából? Szereted, ha a telefonod képernyője karc- és főként törésmentes? Kijelzővédő fóliát, üvegfóliát keresel az Xperiádra, hogy megvédd az okostelefonod képernyőjét? Akkor nézz szét kínálatunkban! Webáruházunkban a Sony telefonok számára az üvegfóliák és képernyővédő fóliák széles választékából szemezgethetsz, hogy biztosan megtaláld a te Xperiád modelltípusára illeszkedő fóliát. Nálunk ugyanis nem univerzális fóliákat találsz a kínálatban, mert azokkal csak a baj van. Mi mindig típus specifikus kijelzővédő fóliákat kínálunk, hogy a lehető legtökéletesebb védelmet biztosítsák a készülékednek.

Miért védd meg a Sony telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A Sony által gyártott Xperia sorozat okostelefonjai és tabletjei kiváló kijelzőkkel bírnak, amik ellenállóak, ám nem „halhatatlanok”. Sajnos a táskában tartott kulcscsomók és fém tárgyak éppen úgy rongálhatják, karcolhatják, repeszthetik a képernyőjüket, mint amikor leejtik, vagy véletlenül rájuk ülnek. Fontos tehát, hogy egy erős műanyag kijelzővédő fóliával, vagy egy edzett üvegfóliával védd meg a kimagasló képességű Xperia telefonod vagy tableted képernyőjét!

Ismerd meg a Sony telefonmárkát

A Sony 1946-ban, mint Tokyo Tsushin Kogyo KK indult a világhódító útjára. Mára már a Sony a világ legnagyobb zenekiadója, a legnagyobb játékkonzol gyártója, az egyik leghatalmasabb elektronikai cége, és kiemelkedő a részesedése az okostelefonok piacán is. A Sony méretéről és erejéről sokat elárul, hogy 2018-ban a világ 97. leghatalmasabb cégének számított a Forbes 500-as listán. Az okostelefonok megjelenése előtt már élen járt a Sony a tartalomfogyasztásra alkalmas mobilok terén – csak éppen keveseket érdekeltek a Sony-Ericsson készülékek, az iPhone színre lépésével pedig folyamatos veszteséget kellett a Sonynak elkönyvelnie: a negyedik legnagyobb telefongyártó a hatodik helyre csúszott vissza, és még 2013-ban is csak 2%-át adták ki a Sony készülékek a világ összes okostelefonjának. Az Xperia sorozattal azonban visszatért a ringbe, és mind a Sony okostelefonok, mind a tabletek a legjobbak közé tartoznak.