Sony kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Sony okostelefonokra

Fontos számodra, hogy az Xperiád kijelzője évek múltán is úgy nézzen ki, mintha most vetted volna ki a Sony telefonod a dobozából? Szereted, ha a telefonod képernyője karc- és főként törésmentes? Kijelzővédő fóliát, üvegfóliát keresel az Xperiádra, hogy megvédd az okostelefonod képernyőjét? Akkor nézz szét kínálatunkban! Webáruházunkban a Sony telefonok számára az üvegfóliák és képernyővédő fóliák széles választékából szemezgethetsz, hogy biztosan megtaláld a te Xperiád modelltípusára illeszkedő fóliát. Nálunk ugyanis nem univerzális fóliákat találsz a kínálatban, mert azokkal csak a baj van. Mi mindig típus specifikus kijelzővédő fóliákat kínálunk, hogy a lehető legtökéletesebb védelmet biztosítsák a készülékednek.

Miért védd meg a Sony telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A Sony által gyártott Xperia sorozat okostelefonjai és tabletjei kiváló kijelzőkkel bírnak, amik ellenállóak, ám nem „halhatatlanok”. Sajnos a táskában tartott kulcscsomók és fém tárgyak éppen úgy rongálhatják, karcolhatják, repeszthetik a képernyőjüket, mint amikor leejtik, vagy véletlenül rájuk ülnek. Fontos tehát, hogy egy erős műanyag kijelzővédő fóliával, vagy egy edzett üvegfóliával védd meg a kimagasló képességű Xperia telefonod vagy tableted képernyőjét!

Ismerd meg a Sony telefonmárkát

A Sony 1946-ban, mint Tokyo Tsushin Kogyo KK indult a világhódító útjára. Mára már a Sony a világ legnagyobb zenekiadója, a legnagyobb játékkonzol gyártója, az egyik leghatalmasabb elektronikai cége, és kiemelkedő a részesedése az okostelefonok piacán is. A Sony méretéről és erejéről sokat elárul, hogy 2018-ban a világ 97. leghatalmasabb cégének számított a Forbes 500-as listán. Az okostelefonok megjelenése előtt már élen járt a Sony a tartalomfogyasztásra alkalmas mobilok terén – csak éppen keveseket érdekeltek a Sony-Ericsson készülékek, az iPhone színre lépésével pedig folyamatos veszteséget kellett a Sonynak elkönyvelnie: a negyedik legnagyobb telefongyártó a hatodik helyre csúszott vissza, és még 2013-ban is csak 2%-át adták ki a Sony készülékek a világ összes okostelefonjának. Az Xperia sorozattal azonban visszatért a ringbe, és mind a Sony okostelefonok, mind a tabletek a legjobbak közé tartoznak.