CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Samsung kijelzővédő fólia, edzett üveg

Szűrők Collapse
Készülék modell 174
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Samsung okostelefonokra

Webshopunkban a Samsung telefonok számára a hagyományos, műanyag képernyővédő fóliák és az edzett üvegből készült üvegfóliák széles választékából szemezgethetsz, hogy garantáltan megtaláld a te Samsungodra illeszkedő fóliát. Olyan edzett üvegfóliát, vagy műanyag képernyővédő fóliát keresel a készülékedre, amivel évekig védheted a telefonod kijelzőjét a hétköznapi sérülésekkel szemben? Akkor a legjobb helyen jársz, mert a mi kínálatunkban csak az adott Samsung modellhez egyedileg gyártott védőfóliákat találsz.

Miért védd meg a Samsung telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A Samsung készülékek kijelzői a legjobbak közé tartoznak – például az iPhone is a Samsung által gyártott érintőképernyő paneleket használják. A Gorilla Glass technológia híresen ellenálló kijelzőket eredményez. Mégis, részben üvegből készülnek, az pedig nem zafír, vagy gyémánt, hogy mindennek ellenálljon – szükséges tehát gondoskodni a megfelelő védelméről. A műanyag védőfólia rugalmas, ám kevésbé hatékony, bár olcsóbb, mint a részben edzett üvegből készült üvegfólia. Mindkettő alkalmas azonban arra, hogy a mindennapi használat során ért behatásokat tompítsa, a kisebb fizikai sérüléseket elnyelje. Az üvegfólia különösen kedvelt manapság, mert érdemben nem csökkenti a használhatóságot, ugyanakkor egy második réteg üveg révén kiválóan védi a Samsung telefonok és tabletek kijelzőjét.

Ismerd meg a Samsung telefonmárkát

A Samsung márkát aligha kell bemutatni, hiszen a világ legerősebb mobiltelefon- és általában elektronikai cégei közé tartozik. Mégis akad pár érdekesség, amit ritkán említenek meg. A Samsungot 1938-ban alapították, az akkor még Japán megszállás alatt álló Koreában. A cég neve azt jelenti magyarul, hogy „Három csillag”, ami az Orion csillagkép egyik neve a kínai asztrológiában. Eredetileg köze sem volt az elektronikához, a Nokiához hasonlóan élelmiszer kereskedelemmel kezdte. Azonban, akár Finn versenytársa esetében, a technológiai váltás jó döntés volt: aligha ismerné bárki manapság a Samsung halkonzervet úgy, mint a világ legkeresettebb termékeinek egyikét – hiszen a Samsung jelenleg is a legtöbb okostelefont és tabletet értékesítő vállalkozás a világon. Ráadásul az innovációban is élen jár, és csak 2017-ben több szabadalma volt az USÁ-ban, mint bármely amerikai vállalkozásnak, beleértve a Google-t is.