CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Realme kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Nagyszerű védőfóliák és védőüvegek kínálata a Realme készülékekre

Kínálatunkban számos, kiváló minőségű védőüveggel és polikarbonát fóliával készültünk, melyek kiválóan illeszkednek a Realme készülékekre. Az etuo.hu online áruházban számos Realme modellre találhat megfelelő kijelzővédőt a vásárló, ezért javasoljuk, hogy böngészd át széleskörű kínálatunkat! Az edzett üvegek és a védőfóliák úgy lettek kidolgozva, hogy a lehető legmagasabb fokú védelmet biztosítsák, és közben ne zavarják a kijelző használatát. A speciálisan kialakított kivágásoknak köszönhetően a szelfikamera is zavartalanul használható, nem kell a homályos képektől tartani. A telefon tokokkal kombinálva a kijelzővédő üvegek és fóliák kielégítő védelmet nyújtanak a telefonnak a mindennapi használat során keletkező apróbb karcolások és kopás ellen.

Kiemelkedő minőség, megbízható védelem

A polikarbonátból gyártott vékony fóliák és a masszívabb edzett üveg képernyővédők olyan tartozékok, melyek megfelelő védelmet nyújtanak az okostelefonok képernyői számára a kopással és az egyéb fizikai sérülésekkel szemben. Ezek a populáris tartozékok tartósak és ellenállnak a karcolásokkal, kopással és az ütésekkel szemben. Ennek köszönhetően pedig hamar elnyerték a mobil eszközök felhasználóinak bizalmát. Kínálatunkban számos kiemelkedő minőségű fólia és edzett üveg található a Realme telefonokra, melyek segítenek megőrizni az eszköz képernyőjének eredeti állapotát, ez pedig nélkülözhetetlen a készülék zavartalan használatához és újszerű megjelenéséhez. A fóliák fő előnye, hogy felhelyezés után gyakorlatilag láthatatlanok, így nem befolyásolják a Realme telefonok eredeti kinézetét. A kínálatunkban elérhető prémium üvegek még a komolyabb fizikai sérülésekkel szemben is hatékony védelmet képesek nyújtani.

A Realme készülékekről

A Realme először Kínában jelent meg, még 2010-ben, Oppo Real néven, mint az Oppo egyik almárkája. 2018. júliusában jelentek meg az első hírek, melyek a Realme-t külön márkaként emlegetik. A Realme telefonok 2019 májusában érkeztek meg az európai piacra és azóta is egyre több felhasználóra tesznek szert. A Realme a fiatalok számára biztosít megfizethető, szép kidolgozású és kiváló teljesítményű telefonokat. A Realme évről évre hatalmas növekedést mutat, napjainkban pedig a világ top 10 mobiltelefon-gyártója között találkozhatunk a márkával.