Razer kijelzővédő fólia, edzett üveg 

(Termékek száma: 2)
Sort
Standard rendezés
Legújabb
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legnépszerűbb
Sale
Razer Phone 2 - kijelzővédő fólia

Basic

Razer Phone 2 - kijelzővédő fólia

Akciós ár 950 Ft Lista ár 1 890 Ft
Razer Phone 2 - edzett üveg 9H tempered glass

Basic

Razer Phone 2 - edzett üveg 9H tempered glass

Akciós ár 4 160 Ft Lista ár 4 890 Ft

 

Képernyővédő fólia és üvegfólia Razer okostelefonokra

Kezedben tartod a világ legjobb, játékokra kifejlesztett okostelefonját és kell egy védőfólia a brutálisan tiszta és éles képet adó kijelzőre? Tartasz tőle, hogy a játék hevében megsérülhet a képernyő? Ha kijelzővédő fóliát, vagy edzett üvegfóliát keresel a Razer okostelefonodra, a legjobb helyen jársz! A webshopunkban a Razer telefonok számára a képernyővédő fóliák és üvegfóliák legjobbjait kínáljuk neked, hogy garantáltan megvédjék a mobilod kijelzőjét a hétköznapi sérülésekkel szemben. A tőlünk vett strapabíró üvegfólia egyértelműen és tökéletesen illeszkedik az adott Razer modellhez, mert kifejezetten az egyes modellekre tervezve gyártják azokat.

Miért védd meg a Razer telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A Razer Phone beírta magát a telefonok történelmébe azzal, hogy kifejezetten játékosoknak szánták, ezért tűéles képet ad a képernyőjük. Csakhogy ez az érintőkijelző is érzékeny, akár a többi telefonnál és a tableteknél, okos döntés tehát megfelelően gondoskodni az épségéről hosszú távon egy kijelzővédő fóliával, vagy még inkább egy edzett üvegfóliával.

Ismerd meg a Razer telefonmárkát

A Razer márkanév közismert a játékos társadalom tagjai között, éppen ezért várták olyan sokan a beharangozott Razer okostelefont. A céget 2005-ben alapította egy szingapúri és egy amerikai üzletember, és nagyon hamar komoly befektetőkre találtak, így nekiállhattak kiépíteni a legnagyobb, a számítógépes játékosokat megcélzó hardvergyártó vállalatot. A Razer az esport világának egyik úttörője és legfontosabb vállalkozás az egész esport iparág mögött. Már 2011-ben kísérleteztek egy kézben hordozható játékkonzollal (amiben viszont a Nintendo és a SEGA volt úttörő), ám kevéssé vált be. Az okostelefonok korában egy csak játékra használható kézi eszköz nem volt túl nyerő ötlet pénzügyileg. A Razer Phone 2017-ben debütált és mindezidáig a cég egyetlen okostelefon szériája, és jelenleg két modell létezik: a Razer Phone és a Razer Phone 2, amit 2018-ban mutattak be. Mindkét okostelefon legfőbb jellemzője, hogy kifejezetten játékosoknak gyártották őket. Ennek köszönhetően elképesztően tiszta és erős kijelzővel, processzorral, RAM-mal és hűtési teljesítménnyel bírnak.