36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Pocophone kijelzővédő fólia, edzett üveg

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Képernyővédő fólia és üvegfólia Pocophone okostelefonokra

Végre kézbe vehettél egy igazi kuriózumnak számító Pocophone-t, és félsz, hogy baja esik a kijelzőjének? Tartós, erős üvegfóliát, vagy kijelzővédő fóliát keresel a készülékedre, hogy gondoskodj a Pocophone-od védelméről? Habár a Pocophone igazi ritkaságnak számít Indián kívül, az online üzletünkben a Pocophone telefonok számára egyaránt találsz rugalmas műanyag kijelzővédő fóliát és edzett üvegből készült üvegfóliát. A tőlünk vett kijelzővédő fólia pontosan illeszkedik a Pocophone F1 modellhez, mert azt egyedileg, a telefon típusához gyártják.

Miért védd meg a Pocophone telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az érintőképernyő a legsérülékenyebb, egyben a legdrágább része az okostelefonoknak és tableteknek. Hiába a Gorilla Glass technológia, ha egy éles tárgy így is összekarcolhatja, megrepesztheti, vagy egy hegyes tárgy, esetleg a padlóra ejtés be is törheti a képernyőt. Érthető tehát, ha fokozottan akarsz vigyázni a Pocophone-od kijelzőjére. Egy erős műanyag fólia, vagy még inkább egy edzett üvegfólia évekig képes garantálni a képernyő épségét mindennapi, átlagos használat mellett.

Ismerd meg a Pocophone telefonmárkát

A Pocophone valójában nem önálló márka: a Xiaomi különleges kiadású telefonja, amelyet Indiába szánt a kínai vállalat. Jelenleg egyetlen készülékmodell készült el, a Pocophone F1, ami az ára dacára kifejezetten erős, felső-középkategóriás okostelefon nagy és jó felbontású kijelzővel, erős kamerával és processzorral. A Xiaomi lépése érthető: a kínai beföldi piacot egyértelműen a Huawei uralja immáron, és eközben India, a maga 1,3 milliárd lakosával csak részben kiaknázott piac. Az a gyártó, aki „megszerzi” Indiát, lényegében ugyanannyi ügyfelet tudhat magáénak, mintha a kínai piacot uralná. India kifejezetten jól fogadta a készüléket, fél év alatt hétszázezer darabot adott el a Xiaomi a Pocophone F1-ből. A Xiaomi, amit 2010-ben alapítottak és viszonylag hamar meghatározó szerepe lett az okostelefonok piacának, nem tétlenkedhet, hiszen nemrég még ő uralta Kínát és a negyedik legnagyobb mobilgyártó cég volt a világon. Ahhoz, hogy megtartsa legalább Indiában a piacvezető helyét, még sok Pocophone-t kell eladnia.