CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Philips kijelzővédő fólia, edzett üveg

No search results

Képernyővédő fólia és üvegfólia Philips okostelefonokra

Tökéletesen illeszkedő üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel a Philips okostelefonod kijelzőjére? Számodra is fontos, hogy a Philips telefonod kijelzője védve legyen a hétköznapi sérülésektől? Jó hírünk van: a webshopunkban a Philips telefonok számára a képernyővédő fóliák és üvegfóliák széles választéka áll rendelkezésedre, hogy garantáltan megtaláld a te Philips mobiltelefonod típusának megfelelő fóliát. Az általunk forgalmazott védőfóliákat mindig az adott Philips modellhez gyártják, ezért a készülékedhez választott képernyővédő fólia garantáltan tökéletesen fog illeszkedni a kijelzőhöz.

Miért védd meg a Philips telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A Philips okostelefonokra is ugyanaz igaz sajnos, mint a többi telefonra és tabletre: a kijelzőjük a legsérülékenyebb részük, amit még ráadásul drága is cserélni. Viszont a jó hír az, hogy egy rugalmas műanyag védőfóliával, vagy még inkább egy edzett üvegből készülő üvegfóliával a legtöbb kisebb, mindennapos sérüléstől meg lehet óvni. Az edzett üvegfólia, bár kevésbé rugalmas, mégis nagyobb védelmet nyújt, és a vékony kialakítása miatt érdemben még csak nem is csökken a Philips telefonok használhatósága!

Ismerd meg a Philips telefonmárkát

Habár a Philips márkát sokan ismerik, kevesen tudják, hogy telefonokat is gyártanak. A holland anyavállalat több mint 120 éves cég: 1891-ben alapították Amszterdamban. A Philips családi vállalatként indult és eleinte villanyégőket gyártottak, ám rövidesen bővíteni kezdték a portfóliójukat, és mára két fő ágazatuk lett: a szórakoztató- és háztartási elektronikai (ide tartoznak a Philips telefonok is) és az egészségügyi. A Philips volt már világvezető elektronikai cég is, illetve olyan korszakalkotó fejlesztések kapcsolódnak a céghez, mint amilyen a CD lemez (a Sonyval együtt kísérletezték ki). A mobilpiacra viszonylag korán, a kétezres évek elején léptek be és egészen jó mobiltelefonokat gyártottak, ám az okostelefonok térhódítása ugyanúgy kiütötte a Philipset, mint a Nokiát: túl későn reagáltak, nem ismerték fel időben az újdonságban rejlő lehetőségeket, ezért vészesen lemaradtak. Manapság kevés Philips okostelefont találni a piacon, azok is inkább csak középkategóriásnak számítanak.