CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Orange kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Orange okostelefonokra

Üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel az Orange készülékedre, hogy megfelelően gondoskodj a telefonod kijelzőjének védelméről? Webáruházunkban az Orange telefonok számára a képernyővédő fóliák és üvegfóliák gazdag választékát kínáljuk. Nálunk biztosan megtaláld a te modelledre illeszkedő fóliát! A kínálatunkban olyan gyártók védőfóliáit találod, amelyeket mindig modellspecifikusan készítenek el. Ez azt jelenti, hogy az adott telefontípust veszik alapul, figyelve az apró részletekre, képernyő méretekre, az egyes részek elhelyezkedésére, mint amilyen a selfie kamera, hangszóró, stb.

Miért védd meg az Orange telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az üvegfóliák és műanyag képernyővédő fóliák egyaránt alkalmasak arra, hogy a hétköznapi kisebb sérülésektől teljesen megóvják a kijelzőt. Márpedig a legtöbb érintőkijelző igényli a fokozott védelmet, hiszen már egy kulcscsomó is megkarcolhatja az üvegét, egy földre ejtés pedig sok tízezer forintos szervizszámlát eredményezhet. A műanyag fóliák előnye, hogy némileg olcsóbbak és rugalmasak, míg az edzett üvegfóliák, bár drágábbak, sokkal jobb védelmet biztosítanak, köszönhetően annak, hogy részben valódi üvegből készülnek, így a kijelzőt érő sérüléseket a több rétegű fólia fogja fel.

Ismerd meg az Orange telefonmárkát

Az Orange sorsa talán még a Nokiánál is hánytatottabb, és az Orange márkanév alatt futó telefonok nagyjából annyira egyediek, hogy más rajtuk a logó, mint az eredeti készülékeken – például az Orange Dive 72 valójában egy Alcatel A3. Az Orange eredetileg Angliából indult még 1993-ban, ám 2000-ben megvásárolta a France Télécom, és a saját kisebb mobil márkáit beolvasztotta az Orange név alá. Csakhogy az okostelefonok térhódításával az Orange márkának is leáldozott volna, ha nem fog össze több európai székhelyű óriásvállalat, hogy megmentsék. Pontosabban nem a márkát akarták menteni, hanem az együttműködés révén a piacot uralni: a France Télécom, a brit Orange UK és a német T-Mobil így együttesen 37%-ot szereztek. Az Orange márkanév alatt futó telefonok továbbra is megmaradtak annak, amik: olyan megbízható, ám jellemzően középkategóriás telefonokra kerül a logó, mint pl. az Alcatel A sorozata.