Oppo kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia OPPO okostelefonokra

Üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel az OPPO okostelefonodra? Fontos számodra is, hogy a készüléked kijelzője évek múltán is olyan hibátlan legyen, mint kicsomagolásakor? Akkor a legjobb helyen jársz, mert a webshopunkban a képernyővédő fóliák és üvegfóliák széles választékából szemezgethetsz, hogy biztosan megtaláld a te OPPO telefonodra pontosan illeszkedő fóliát. Az OPPO készülékedhez választott képernyővédő fólia garantáltan a telefonod modelljéhez illeszkedik tökéletesen, mert a gyártó specifikusan az adott modellhez szabva készíti a nálunk kapható kijelzővédő fóliákat!

Miért védd meg az OPPO telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az OPPO telefonok kijelzői egészen jónak számítanak a piacon, ezért is fontos, hogy megvédd azt egy edzett üvegfóliával, vagy hagyományos, hajlékony műanyag fóliával. A készülékek kijelzője ugyanis javarészt üvegből készül, és az bizony karcolódik, reped, akár törik is, ha komolyabb erőbehatás éri. Ezért fontos, hogy plusz védelemmel lásd el, amely megóvja a hétköznapok során az OPPO telefonod képernyőjét. Kiváltképpen akkor, ha egy csúcskategóriás, phablet méretű telefonod van, aminél súlyos pénzekbe kerül a kijelzőcsere. Pedig egy edzett üveg védőfóliával olyan védelmet biztosíthatsz neki, ami még akkor is jó eséllyel megóvja a képernyőt, ha leejteted a telefont az utcán.

Ismerd meg az OPPO telefonmárkát

Az OPPO-t 2001-ben alapították Kínában, de végül is csak 2004-ben lépett piacra. A kis kínai telefongyártó hamar felismerte az okostelefonok jelentette változásokat, ezért hamarosan az OPPO is váltott, méghozzá sikerrel. 2016-ban, egészen a Huawei jelenkori élre töréséig, a legnagyobb kínai okostelefon-gyártónak számított belföldön. Az OPPO, más kínai gyártókkal szemben, hasonlóan a Huaweihez, nagyon komoly hangsúlyt fektetett arra, hogy csúcskategóriás készülékekkel lássa el a piacot és helyi hírességekkel reklámozza azokat. Az OPPO több mint kétszázezer boltból álló, viszonteladói hálózattal rendelkezve az egyik legnagyobb távol-keleti okostelefon gyártó cég, amelyiket méltán kedvelik Indiában és Kínában egyaránt, hiszen olyan csúcsminőségű készülékeket készít, mint az OPPO F11 is, ami 6,5 hüvelykes kijelzőjével és 48 MP-es főkamerájával kimagaslik az élmezőnyből.