CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Oppo kijelzővédő fólia, edzett üveg

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia OPPO okostelefonokra

Üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel az OPPO okostelefonodra? Fontos számodra is, hogy a készüléked kijelzője évek múltán is olyan hibátlan legyen, mint kicsomagolásakor? Akkor a legjobb helyen jársz, mert a webshopunkban a képernyővédő fóliák és üvegfóliák széles választékából szemezgethetsz, hogy biztosan megtaláld a te OPPO telefonodra pontosan illeszkedő fóliát. Az OPPO készülékedhez választott képernyővédő fólia garantáltan a telefonod modelljéhez illeszkedik tökéletesen, mert a gyártó specifikusan az adott modellhez szabva készíti a nálunk kapható kijelzővédő fóliákat!

Miért védd meg az OPPO telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az OPPO telefonok kijelzői egészen jónak számítanak a piacon, ezért is fontos, hogy megvédd azt egy edzett üvegfóliával, vagy hagyományos, hajlékony műanyag fóliával. A készülékek kijelzője ugyanis javarészt üvegből készül, és az bizony karcolódik, reped, akár törik is, ha komolyabb erőbehatás éri. Ezért fontos, hogy plusz védelemmel lásd el, amely megóvja a hétköznapok során az OPPO telefonod képernyőjét. Kiváltképpen akkor, ha egy csúcskategóriás, phablet méretű telefonod van, aminél súlyos pénzekbe kerül a kijelzőcsere. Pedig egy edzett üveg védőfóliával olyan védelmet biztosíthatsz neki, ami még akkor is jó eséllyel megóvja a képernyőt, ha leejteted a telefont az utcán.

Ismerd meg az OPPO telefonmárkát

Az OPPO-t 2001-ben alapították Kínában, de végül is csak 2004-ben lépett piacra. A kis kínai telefongyártó hamar felismerte az okostelefonok jelentette változásokat, ezért hamarosan az OPPO is váltott, méghozzá sikerrel. 2016-ban, egészen a Huawei jelenkori élre töréséig, a legnagyobb kínai okostelefon-gyártónak számított belföldön. Az OPPO, más kínai gyártókkal szemben, hasonlóan a Huaweihez, nagyon komoly hangsúlyt fektetett arra, hogy csúcskategóriás készülékekkel lássa el a piacot és helyi hírességekkel reklámozza azokat. Az OPPO több mint kétszázezer boltból álló, viszonteladói hálózattal rendelkezve az egyik legnagyobb távol-keleti okostelefon gyártó cég, amelyiket méltán kedvelik Indiában és Kínában egyaránt, hiszen olyan csúcsminőségű készülékeket készít, mint az OPPO F11 is, ami 6,5 hüvelykes kijelzőjével és 48 MP-es főkamerájával kimagaslik az élmezőnyből.