CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

OnePlus kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia OnePlus okostelefonokra

Kijelzővédő fóliát, üvegfóliát keresel megvédeni a OnePlus telefonod kijelzőjét? Online üzletünkben a OnePlus telefonok számára a kijelzővédő fóliák és üvegfóliák gazdag kínálatából válogathatsz, hogy garantáltan megtaláld a te készülékedre illeszkedő fóliát. A tőlünk vett képernyővédő fólia biztos, hogy kifogástalanul illeszkedik a te OnePlus modelledhez, mert a gyártók mindig modellspecifikusan készítik el a kijelzővédő fóliákat. Felejtsd el az univerzális fóliákat és azok minden problémáját, amit nálunk vásárolsz, az tökéletesen az adott OnePlus modellre szabott!

Miért védd meg a OnePlus telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A OnePlus okostelefonokra is érvényes, hogy fokozottan kell ügyelni a kijelzőjük épségére, mert sajnos könnyedén karcolódnak, kopnak, egy-egy ejtést követően pedig akár meg is repedhetnek, vagy betörhetnek. Érdemes tehát erős védőfóliával, edzett üvegfóliával gondoskodni a védelméről! A webshopunkban kapható kijelzővédő fóliák a legtöbb hézköznapi, kisebb sérüléstől tökéletesen megóvják a készüléked kijelzőjét, ezért akár még évek múltán is hibátlan maradhat, napi használat mellett is.

Ismerd meg a OnePlus telefonmárkát

A OnePlus egy egészen fiatal okostelefon márka, 2013-ban alapították Kínában, ugyanakkor több szempontból is kiemelkedőnek számít. Egyfelől, bár az alapító az Oppo-tól jött, és az Oppo az egyik fő befektetője a OnePlus-nak, maga a márka független. Pár év alatt kilépett Kína belföldi piacáról (ami azért így is egy közel egymilliárd potenciális felhasználóval bíró piac) és mára már több mint 34 országban van jelen. Másfelől deklaráltan nem céljuk különbözni pusztán a különbözőség miatt, emiatt aztán inkább a felhasználói élményre összpontosítanak, és igyekeznek felső-középkategóriás vagy annál is jobb telefonokat adni jóval alacsonyabb szintű árakon. Ráadásul szerződést kötöttek a Cyanogen vállalattal, amelyik a leghíresebb Android-mod gyártó cég, és hivatalosan is az ő Android-verziójukra épülnek a OnePlus modellek. Ebből komoly problémájuk is akadt Indiában, ahol egy másik cég rendelkezett a Cyanogen OS hivatalos beszállítói engedélyével, ám a tiltást feloldották. Ennek ellenére a OnePlus engedélyt kapott, hogy az általuk használt Cyanogen operációs rendszert OxygenOS néven használhassák.