CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Nokia kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Nokia okostelefonokra

Fontos számodra, hogy a Nokia, vagy Lumia telefonod kijelzője védve legyen a hétköznapi sérülésekkel szemben? Tökéletesen illeszkedő üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel a készülékedre, hogy gondoskodj a telefonod védelméről? Webshopunkban a Nokia telefonok számára a kijelzővédő fóliák és üvegfóliák széles választéka áll rendelkezésedre, hogy garantáltan megtaláld a te Nokiád, vagy Lumiád modelljére illeszkedő fóliát. A tőlünk vett képernyővédő fólia mindig kifogástalanul illeszkedik az adott modellhez, köszönhetően annak, hogy a gyártók kifejezetten az egyes modellek paramétereihez igazítva gyártják a kijelzővédő fóliákat.

Miért védd meg a Nokia telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az érintőképernyő a legsérülékenyebb része a Nokia okostelefonoknak is. Ezek már nem a törhetetlen 3210-esek, amiket ha leejtünk, akkor ők repesztik be a betont. Az okostelefonok sérülékeny jószágok és ezért magától értetődik, hogy fokozottan vigyázzunk rá. Egy műanyag kijelzővédő fólia, vagy edzett üvegfólia azonban szinte csodákra képes és megvédi az okostelefon képernyőjét a hétköznapi sérülésektől.

Ismerd meg a Nokia telefonmárkát

Ha van telefonmárka, amit nem kell bemutatni, az a Nokia – ugyanakkor mégis szükséges megemlíteni pár tényt vele kapcsolatban, mert az ikonikussá vált 3210-es és 3310-es mobiltelefonok után már csak pár dobása volt, hogy a feledés homályába zuhanjon, hogy aztán lassan visszatérjen a versenybe. Maga a finn anyacég talán a legöregebb az iparág piaci szereplői közül, ugyanis 1865-ben alapították. 2009-ben ért a csúcsra, akkor, hála a klasszikus mobiloknak, a világ 85. leghatalmasabb cége volt, de még a bukás után is bent maradt a Forbes 500-as listán. A Nokia volt a legnagyobb vesztese az okostelefonok térhódításának – ez volt a klasszikus mobilok „Samsungja”, a cég, amelyet mindenki másolni próbált valahogyan. A Microsoft általi felvásárlása sem tett jót a Nokia hírnevének, habár mint készülékek, kifogástalanok voltak. A Microsoft Mobil 2016-os bukását követően a redmondi óriás eladta az üzletágát a korábbi nokiások által gründolt HMD Globalnak, így a Nokia ismét önállóan fejleszt és árusít (okos)telefonokat.