36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár

myPhone Hammer Energy kijelzővédő fólia, edzett üveg

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

MyPhone Hammer Energy – tartós képernyővédelem egy tartós készülékhez

A MyPhone Hammer Energy egy kiváló és megbízható okostelefon, mely magas ellenállóképességgel rendelkezik a porral és a vízzel szemben. A többi okostelefonhoz hasonlóan azonban ennek a készüléknek is a kijelző a leggyengébb pontja. Éppen ezért érdemes ezt a remek telefont megfelelő képernyővédő tartozékokkal ellátni, melyeknek köszönhetően a készülék sokáig meg tudja őrizni újszerű kinézetét és funkcionalitását. Kínálatunkban olyan tartozékok találhatók, melyek tökéletesen illeszkednek a nem mindennapi kialakítású MyPhone Hammer Energy telefon alakjához, a kivágások pedig lehetővé teszik a hangszóró és a szelfikamera zavartalan használatát.

Minőséges képernyővédelem a MyPhone Hammer Energy készülékekre

Egy ilyen erős és tartós telefont mindenképp érdemes a lehető legjobb tartozékokkal ellátni, melyek az extrém körülmények között is megbízható védelmet biztosítanak. Az edzett üveg a Mohs-skála 9H-s keménységi fokának felel meg. Ez azt jelenti, hogy védelmet nyújt a komolyabb sérülések ellen is, és még esés során is képes jelentősen csökkenteni a komolyabb sérülések kockázatát. Kínálatunkban ismert gyártók prémium termékei közül válogathat a felhasználó. Kínálatunkban a védőüvegek és fóliák mellett olyan hibrid képernyővédő tartozékok is megtalálhatók, melyek ötvözik az üveg tartósságát és a fólia rugalmasságát. Valamennyi tartozék vékony, így nem befolyásolja az érintőképernyő érzékenységét vagy a telefon vastagságát. Az átlátszóságuknak köszönhetően a védőtartozékok a megjelenített kép minőségén sem rontanak, így a telefon használata továbbra is kényelmes lesz.

MyPhone Hammer Energy – specifikáció

A Hammer Energy a MyPhone nem mindennapi kialakítású készüléke. Az erős, masszív készülék mérete 75,9 x 146,6 x 13,95 milliméter. A készülékben MediaTek MT6737T processzor található. A telefon szögletes kialakítása főként az erősebb nem számára teszi vonzóvá a készüléket. A telefon 16 GB belső memóriával és 2 GB RAM memóriával rendelkezik. További előnye, hogy a microSD, microSDHC és microSDXC memóriakártyákat is támogatja. A készülék tartós, Li-Po elemmel van felszerelve, melynek kapacitása 5000 mAh. A víz- és porállóságot az IP68 megjelölés garantálja.