myPhone kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia myPhone okostelefonokra

Erős védőfóliát vagy üvegfóliát keresel a myPhone készülékedre, hogy kellőképpen tudj gondoskodni a telefonod védelméről? Webáruházunkban a myPhone telefonok számára a képernyővédő fóliák és üvegfóliák gazdag kínálatából válogathatsz, hogy garantáltan megtaláld a te készülékedre illeszkedő fóliát. A mi kínálatunkban nem találsz univerzális üvegfóliát, mert nálunk a myPhone készülékedhez választott kijelzővédő fólia egyértelműen az adott okostelefon modellhez illeszkedik, mert a gyártók kifejezetten az adott modellekhez gyártják azokat, ezért minden részlethez milliméter pontosan passzol.

Miért védd meg a myPhone telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A myPhone telefonok hiába készülnek a Fülöp-szigeteken, ettől még érzékeny kijelzővel bírnak, amelyik hajlamos karcolódni, vagy éles tárggyal találkozás után repedni és törni. A leejtést se díjazzák a myPhone készülékek, és sajnos könnyen több tízezres szervizköltséget eredményezhet egy óvatlan mozdulat. Ezért fontos a kijelzőt hatékonyan védeni egy műanyag kijelzővédő fóliával, vagy edzett üvegfóliával! A pár ezer forintos védőfólia ugyanis a legtöbb kisebb, hétköznapi sérüléstől jól óvja a képernyőt, és egy edzett üvegfóliával akár évekig is biztosíthatod a telefonod kijelzőjének épségét.

Ismerd meg a myPhone telefonmárkát

A myPhone igazi egzotikus márka, mert a Fülöp-szigeteken alkották meg. A névválasztás tudatosan játszik rá az amerikai iPhone brandre, miközben a fő riválisuknak a venezuelai Vergatariot tekintik. A myPhone márka 2007-ben született, ugyanakkor a cég, ami mögötte áll, igazi veterán: a Solid Groupot ugyanis 1933-ban hozták létre. A márka sikerességét jól példázza, hogy alig négy év alatt, 2011-re elérte, hogy a teljes cég bevételének 50%-a az okostelefonok eladásából származott. A saját fejlesztéseik nem igazán számítanak kiemelkedőnek, erős középkategóriás készülékeknek minősülnek, viszont helyi viszonylatban a sikerük kimagasló, köszönhetően annak, hogy hazai márka, tehát sok filippínó inkább myPhone-t vesz, mint más gyártóét. Az Apple természetesen beperelte a cége a márkanév miatt, ám a helyi bíróság a myPhone javára döntött, mondván, a Phone szó általános, és a my/i előtag nem keverhető össze érdemben.