Motorola Moto E7 Plus kijelzővédő fólia, edzett üveg

Szűrők Collapse
Az eszköz márkája 1
×
Készülék modell 93
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Motorola Moto E7 Plus – kedvező áron elérhető képernyővédő kellékek

Az etuo.hu internetes boltban Motorola Moto telefonokhoz gyártott tartozékok széles választékát biztosítjuk vásárlóink számára. Az olyan, frissen megjelent Motorola telefonmodellekre is biztosítottunk képernyővédő tartozékokat, mint amilyen a Moto E7 Plus. A webshopunkban megtalálható védőüvegek és polikarbonát védőfóliák hibátlanul illeszkednek az adott telefonra, és elsőrendű anyagokból készülnek. A tartozékok nem csak a Motorola Moto E7 Plus méretéhez, hanem képernyőjének alakjához, komponenseihez is hibátlanul igazodnak, így nem szükséges őket körbevágni vagy átalakítani. A védőtartozékokat akár a telefon megvásárlását megelőzően is megrendelheti a vásárló, amennyiben már biztosan tudja, hogy ezt a telefont fogja választani, de mindenképp tanácsos legkésőbb a vásárlást követő napokban beszerezni őket.

Hosszantartó, csúcsminőségű képernyővédők

A Moto E7 Plus egy kiváló, modern kidolgozású smartphone, mely nagy méretű kijelzővel rendelkezik, amit javasolt minőséges tartozékokkal védeni. A polikarbonátból készült védőfóliák a kopással, szennyeződésekkel és karcolásokkal szemben óvjak a telefont, míg a fóliáknál vastagabb védőüveg akár a súlyosabb károk kockázatát is jelentősen le tudja csökkenteni. Kidolgozásuknak, minimális vastagságuknak és átlátszó felületüknek köszönhetően a kijelzővédők nem zavarják a képernyő kényelmes, zavartalan használatát – nem rontanak a kép minőségén, és a gyakori tévhittel ellentétben az érintőkijelző érzékenységét, működőképességét sem befolyásolják. A tartozékok előnye, hogy felületük oleofób réteggel van kezelve, ennek köszönhetően pedig nem látszanak meg rajtuk az ujjlenyomatok.

Motorola Moto E7 Plus – specifikáció

2020 szeptemberében a gyártó forgalomba hozta egyik bomba telefonmodelljét, a Motorola Moto E7 Plus smartphone-t, mely számos fantasztikus karakterisztikával rendelkezik. A telefon letisztult, korszerű kidolgozású, IPS LCD kapacitív érintőkijelzője pedig 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes. A képernyő átlós mérete 6,5 inch, rezolúciója pedig 720 x 1600 pixel, denzitása megközelítőleg 270 ppi. A kijelző nem rendelkezik Corning Gorilla Glass védelemmel, ezért a képernyő védelmére egy jó minőségű polikarbonát fólia vagy képernyővédő edzett üveg felhelyezése javasolt. A telefon dual kamerával és 8 MP-es szelfikamerával rendelkezik, emellett hangosbeszélővel és 3,5 milliméteres jack csatlakozóval is fel van szerelve.