CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Motorola kijelzővédő fólia, edzett üveg

Szűrők Collapse
Készülék modell 97
×
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Motorola okostelefonokra

A Motorola Moto okostelefonok megérdemlik, hogy megfelelően gondoskodj a kijelzőjük védelméről. Neked is fontos, hogy a telefonod képernyője védve legyen a banális, hétköznapi sérülésekkel, karcolódásokkal, repedésekkel és törésekkel szemben? Szeretnél egy képernyővédő fóliát, vagy erős üvegfóliát a telefonod kijelzőjére? Webshopunkban a Motorola Moto telefonok számára az üvegfóliák és kijelzővédő fóliák gazdag választékát kínáljuk, hogy garantáltan megtaláld a te készülékedre illeszkedő fóliát. Ráadásul nálunk nem univerzális védőfóliát kapsz, hanem egyedileg az egyes Moto modellekre tervezett, milliméter pontosan illeszkedő, minőségi kijelzővédő fóliákat és edzett üvegfóliákat!

Miért védd meg a Motorola telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A Motorola Moto okostelefonok is hatalmas kijelzővel rendelkeznek, amelyek sajnos ugyanúgy sérülékenyek, mint más mobilok és tabletek esetében. Mi több, a legtöbb sérülés könnyedén kivédhető egy műanyag kijelzővédő fóliával, míg a komolyabb erőbehatásokkal szemben már inkább edzett üvegfóliát javaslunk. Márpedig fontos megvédeni a kijelzőt, hiszen míg a karcolódások „csak” az értékét csökkentik (ki szereti a karcos kijelzőt?), addig a repedés vagy a törés egyenesen használhatatlanná teszi az okostelefonokat.

Ismerd meg a Motorola telefonmárkát

Bárki, akinek az okostelefonok megjelenése előtt volt mobilja, jó eséllyel emlékszik még a Motorola telefonokra. Az 1928-ban alapított amerikai cég az elsők között ismerte fel a világon a mobilkommunikációban rejlő lehetőségeket, és kezdett készülékeket fejleszteni. A Motorola nevéhez fűződik az első tényleges mobiltelefon, az első kinyitható telefon, és a kagyló design is. Viszont akár a Nokia, úgy a Motorola is túl későn realizálta az okostelefonok jelentette jövőt és jelentős piacvesztést szenvedtek el emiatt. 2011-ben ketté is vált a cég, és a Motorola Mobility vitte tovább a telefonos iparágat. Előbb a Google vette meg 2012-ben, majd továbbadta a Lenovonak 2014-ben. Azóta is önálló márkanév alatt jelenik meg, és azon belül is a Moto széria telefonjait dobja piacra, csakhogy 2014 óta már a Lenovo tulajdonaként. Azaz a Motorola Moto okostelefonok valójában Lenovo telefonok.