Microsoft kijelzővédő fólia, edzett üveg 

(Termékek száma: 3)
Sort
Standard rendezés
Legújabb
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legnépszerűbb
Sale
Microsoft Lumia 950 XL - kijelzővédő fólia

Basic

Microsoft Lumia 950 XL - kijelzővédő fólia

Akciós ár 800 Ft Lista ár 1 590 Ft
Sale
Microsoft Lumia 435 - kijelzővédő fólia NINCS RAKTÁRON

Basic

Microsoft Lumia 435 - kijelzővédő fólia

Akciós ár 800 Ft Lista ár 1 590 Ft
Sale
Microsoft Lumia 535 - edzett üveg tempered glass NINCS RAKTÁRON

Basic

Microsoft Lumia 535 - edzett üveg tempered glass

Akciós ár 2 200 Ft Lista ár 4 390 Ft

 

Képernyővédő fólia és üvegfólia Microsoft Lumia okostelefonokra

Fontos számodra, hogy a Lumia készüléked kijelzője még évekig kopás-, karcolás- és törésmentes legyen? Kijelzővédő fóliát, üvegfóliát keresel a Lumiádra, hogy megvédd az okostelefonod képernyőjét? A kifutó szériás készülékekhez egyre nehezebb alkatrészt találni, miért kockáztatnál? Válassz egy edzett üvegfóliát, vagy egy hagyományos kijelzővédő fóliát, hogy megóvd a készüléked! Online üzletünkben a Microsoft Lumia telefonok számára a képernyővédő fóliák és üvegfóliák gazdag választékát kínáljuk, hogy garantáltan megtaláld a te mobiltelefonod típusának megfelelő fóliát. A készülékedhez választott strapabíró üvegfólia mindig tökéletesen illeszkedik az adott Lumia modellhez, mert a boltunkban kapható fóliákat mindig az egyes modellekhez gyártják. Felejtsd el az univerzális fóliákat, vegyél olyat, amelyiket a te készülékedhez szabtak!

Miért védd meg a Microsoft Lumia telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Manapság már nem gyártanak új Lumiákat, így a régebbi készülékekhez legyártott kijelzők száma is folyamatosan csökken. Aligha éri meg a képernyő épségét kockáztatni tehát! Márpedig egy műanyag kijelzővédő fólia, vagy pláne egy edzett üvegfólia éveken át képes hatékonyan védeni a képernyőt.

Ismerd meg a Microsoft Lumia telefonmárkát

A Microsoft Lumia eredetileg a Nokia márkanév alatt készült okostelefonokat jelentette. 2011-ben kezdődött a Microsoft és a Nokia partnersége, majd 2013-ban a redmondi óriás felvásárolta a szebb napokat látott, világhírű finn cég telefon ágazatát. A Nokia márkanév 2014-ig szerepelt a Lumiákon, onnantól kezdve hivatalosan is Microsoft készülékekként jelentek meg az újabb modellek – egészen 2017-ig. Az eladási számok ugyanis csúfos kudarcot jelentettek a Microsoft számára, mert már a korábbi Windows Phone OS se igazán vált be, a Windows 10 Mobile-t pedig kifejezetten kerülték a fogyasztók. A kudarc okai közé aligha tartozik a hardver: az kifejezetten jól sikerült, közép-, illetve felső-középkategóriás okostelefont jelentett. A problémát maga az operációs rendszer és az alkalmazás környezet jelentette. Túl kevés app készült, a rendszer túl zárt volt a fejlesztőknek, a Microsoft által követendőnek beállított csempés felületet pedig kifejezetten utálták a felhasználók már a Windows 8-ban is.