Meizu kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Meizu okostelefonokra

Tökéletesen illeszkedő üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel a készülékedre, hogy gondoskodj a telefonod védelméről? Webshopunkban a Meizu telefonok számára a képernyővédő fóliák és üvegfóliák gazdag kínálatából válogathatsz, hogy garantáltan megtaláld a te okostelefonod típusára illeszkedő fóliát. Számunkra fontos a minőség és a tartósság, és a webshopunkban modell-specifikus kijelzővédő fóliákat találsz csak, ezért a tőlünk vett strapabíró üvegfólia garantáltan kifogástalanul illeszkedik a Meizu modelledhez.

Miért védd meg a Meizu telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A Meizu telefonok gyenge pontja ugyanaz, mint a többi okostelefoné és tableté: a kijelző. Ráadásul az érintőképernyő a legértékesebb része a telefonnak, ezért magától értetődik, hogy fokozottan vigyázz rá, ha nem akarod sűrűn szervizeltetni és súlyos tízezreket költeni a kijelző cseréjére. A képernyő karcolódására, repedésére és törésére ugyanis a legtöbb telefon esetében nem vonatkozik a garancia, tehát az alkatrész teljes árát kell kifizetni a szerelés költségével megfejelve. Ezért okos döntés egy hagyományos műanyag kijelzővédő fóliát, vagy edzett üvegfóliát tenni az okostelefonod képernyőjére, hogy megvédd a kisebb hétköznapi sérülésektől!

Ismerd meg a Meizu telefonmárkát

A Meizut 2003-ban alapították Kínában, mint szórakoztató elektronikai készülékeket gyártó vállalatot, és az első években MP3 és MP4 lejátszókat készített. Az okostelefonok piacára 2008-ban lépett, és alacsony árai mellett is középkategóriás telefonjaival hamar világszerte keresett márkává vált. Eleinte még a Microsoft által a korai okostelefonok számára készített Windows CE operációs rendszer saját változatát használták, és az elsők között voltak, akik kapacitív színes érintőkijelzővel látták el az okostelefonjaikat. Az Android OS-re 2011-ben váltottak, és a Meizu M9 egész Kínában közkedvelt készülékké vált, köszönhetően többek között a saját maguk által jelentősen átdolgozott és optimalizált Flyme rendszernek, amely az Android OS-re épül. Az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a Meizu arra, hogy kifejezetten erős hardvert adjanak kedvező áron. Többek között ennek is köszönhetően mára a 11. legnagyobb mobiltelefon gyártó és forgalmazó céggé vált a Meizu, több mint 20 millió eladott készülékkel.