LG K50 kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Védőüvegek és védőfóliák az LG K50 modellre

Az etuo.hu online áruházban hatalmas választékkal készültünk az LG modellekre való edzett üvegekből és polikarbonát fóliákból. Számos modellhez kínálunk tartozékokat, köztük az olyan modern készülékekhez is, mint az új LG K50. A kínálatunkban megtalálható kijelzővédő tartozékokat a magas minőség és a hibátlan illeszkedés jellemzi. Az LG K50 modellre gyártott fóliák tökéletesen illeszkednek a modell alakjához, méretéhez és karakterisztikáihoz, így a készülék használata a fóliával is kényelmes és zavartalan lesz. A védőtartozékokat akár a telefon megvásárlása előtt is megrendelheti a felhasználó, hiszen így az első pillanattól kezdve biztonságban tudhatja új telefonja érzékeny kijelzőjét.

Tartós és minőséges mobiltartozékok

Kínálatunk legnépszerűbb tartozékai a kijelzővédő fóliák, melyek amellett, hogy megbízható védelmet nyújtanak a mindennapi használat során, óvják a nagy képernyőt a kisebb mechanikai sérülésekkel szemben is. A fóliák tartósak, ellenállnak a kisebb karcolásoknak, felületük pedig oleofób, azaz zsírtaszító, így a tisztaságuk miatt sem kell aggódnia a felhasználónak. A fóliákat elég időnkét áttörölni egy mikroszálas törlőkendővel. A Mohs-skála az anyagok keménységének besorolására szolgál. A kijelzővédő fóliák 3H-s keménységűek, ami azt jelenti, hogy ellenállnak a kisebb karcolásokkal szemben, de a portól és a szennyeződésektől is védik a készüléket. A fóliák alternatívája a vastagabb, de megbízhatóbb védelmet nyújtó edzett védőüveg. Az LG K50 egy kiváló és modern telefon, melynek kijelzőjét mindenképp érdemes ellátni egy minőséges kijelzővédő tartozékkal.

LG K50 – specifikáció

Az LG K50 okostelefon az LG egyik legújabb modellje, mely fejlett funkciókkal rendelkezik, és minden bizonnyal elnyeri majd az LG rajongók tetszését. Az Android 9.0 (Pie) operációs rendszer biztosítja az LG telefon számára a legmodernebb funkciókat. A készülék IPS LCD kapacitív érintőképernyője 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes. A kijelző átlós mérete 6,26 hüvelyk, képfelbontása pedig 720 x 1520 pixel. Egy ilyen kiváló képernyő számára mindenképp érdemes még a modell beszerzését megelőzően, vagy közvetlenül azt követően beszerezni egy minőséges védőfóliát vagy edzett üveget.