CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

LG kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia LG okostelefonokra

Képernyővédő fóliát, edzett üvegfóliát keresel az LG telefonodra? Fontos számodra, hogy a készüléked képernyője védve legyen a hétköznapi, kisebb sérülésekkel szemben? Online üzletünkben az LG telefonok számára az üvegfóliák és képernyővédő fóliák gazdag kínálatából válogathatsz, hogy biztosan megtaláld a te készüléked típusára illeszkedő fóliát. Szeretnél egy üvegfóliát, vagy kijelzővédő fóliát az LG telefonodra, hogy megfelelően gondoskodhass az érintőképernyő védelméről? Akkor a legjobb helyen jársz, mert a nálunk vásárolt megerősített üvegfólia mindig tökéletesen illeszkedik az adott LG okostelefon modellhez, mert mindig az adott modellhez gyártják.

Miért védd meg az LG telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az LG telefonok és tabletek komoly technológiai tudással készülnek, ám ezekre is érvényes, hogy a kijelző a legértékesebb részük. Márpedig az érintőkijelző sérülékeny, érzékeny alkatrész, hiszen azáltal töltheti be funkcióját, hogy vékony üveglap mögött rejtőzik az érzékelők egész garmadája. Márpedig, ha megkarcolódik, bereped vagy betörik a képernyő, a javítás hosszú időt vesz igénybe és sok tízezer forintba kerül, ráadásul a legtöbbször a garancia sem vonatkozik rá. Fontos tehát, hogy megfelelően gondoskodjunk a védelméről.

Ismerd meg az LG telefonmárkát

Az LG a Samsung mellett a második legismertebb dél-koreai márka, ugyanakkor az egyik legrégibb cég is, amelyik idővel okostelefonokat és tableteket is gyártani kezdett: 1947-ben alapították. Az LG a Lucky-Goldstar rövidítése, a cég 1958-tól évtizedeken át ezt a nevet viselte. Magyarországon a Goldstar márkanéven futó televíziók által vált közismertté. A Lucky szó a cég eredeti koreai nevének kiejtéséből (Lak Hui Chemical Industrial Corp., azaz Lak Hui Vegyipari Rt.) ered. Dél-Korea egyik legnagyobb ipari óriásává nőtte ki magát, amelynek az elektronikai eszközök csak egy ágát jelenti, és azon belül az okostelefonok és tabletek csak egy alágazatot. Az LG 2013-ban kezdett okostelefonokat gyártani és habár az volt a kitűzött céljuk, hogy hamarosan megelőzik az Apple-t Amerikában, valójában sosem tudtak dobogós helyet szerezni az amerikai piacon.