36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár

Lenovo Tab 4 10 kijelzővédő fólia, edzett üveg

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd

 

 

Lenovo Tab 4 10 – megbízható és tartós képernyővédelem

A modern világban az okostelefonok és a táblagépek nélkülözhetetlen mobil eszközöknek számítanak. A Lenovo Tab 4 10 egy kiváló tablet, mely nagy népszerűségnek örvend a felhasználók körében. Attól függetlenül, hogy az interneten való böngészésre, munkára vagy szórakozásra használják, a tablet kijelzőjét érdemes megfelelő védelemmel ellátni, hiszen a képernyő a mobil eszközök legérzékenyebb része. Erre kiváló megoldást kínálnak az etuo.hu webáruházban található védőfóliák és a védőüvegek, melyek megbízható védelmet nyújtanak és a szennyeződésektől is óvják a készüléket. A védőtartozékoknak köszönhetően a táblagép kijelzője sokáig újszerű marad.

A Lenovo Tab 4 10 képernyőjének védelme

A kínálatunkban található fóliák és üvegek tartósak és ellenállók, ezért rövid idő alatt elnyerték a mobil eszközök felhasználóinak bizalmát. Webáruházunkban számos minőséges fólia és edzett üveg található a Lenovo Tab 4 10 táblagépre, melyek segítenek megőrizni a képernyő eredeti állapotát, a karcmentes képernyő pedig elengedhetetlen a táblagép kényelmes és zavartalan használatához. A védőfóliák és a védőüvegek is könnyen tisztíthatók, és a mechanikai sérülések mellett a portól is óvják a készüléket. A fóliák nagy előnye, hogy a korábban keletkezett karcolásokat is lefedik, így a használt táblagépnek is újszerű kinézetet kölcsönöznek.

Lenovo Tab 4 10 – specifikáció

A Lenovo cég 2017-ben a Tab 4 táblagépek két új modelljét is piacra dobta: a 8"-es Lenovo Tab 4 8 és a 10"-es Lenovo Tab 4 10 táblagépek nagy népszerűségre tettek szert a felhasználók körében. A Tab 4 10 táblagép minőséges, HD kijelzővel van felszerelve, képfelbontása 1280 x 800 pixel és széles látószöggel rendelkezik. A készülékben Qualcomm Snapdragon 64 bites, négymagos processzor található.  A mobil eszköz 8,5 milliméteres vastagsága és 506 grammja lehetővé teszi, hogy a készüléket mindenhova magával tudja vinni a felhasználó. Ehhez azonban fontos, hogy olyan védőüveggel vagy védőfóliával legyen ellátva a kijelző, mely védelmet nyújt a mindennapi használat során keletkező sérülésekkel szemben.