CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Lenovo kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Lenovo okostelefonokra, tabletekre

Fontos számodra, hogy a Lenovo telefonod, tableted kijelzője védve legyen a hétköznapi fizikai szérülésekkel szemben? Szeretnél egy üvegfóliát, vagy kijelzővédő fóliát a készülékedre, hogy megvédd a telefonod kijelzőjét? Az online boltunkban a készülékedhez választott képernyővédő fólia mindig pontosan illeszkedik az adott Lenovo modellhez, mert mindig az adott Lenovo telefon vagy tablet modellhez gyártják. Webáruházunkban a Lenovo telefonok számára az üvegfóliák és kijelzővédő fóliák gazdag választékát kínáljuk, hogy garantáltan megtaláld a te készülékedre illeszkedő fóliát.

Miért védd meg a Lenovo telefonod, tableted képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az érintőképernyő a legsérülékenyebb része a készüléknek. A Lenovo telefonjai és tabletjei ugyanúgy sérülékeny kijelzővel bírnak, mint már okoskészülékek, érthető tehát, hogy fontos gondoskodni a védelmükről. Márpedig a mindennapi használat során számos olyan fizikai behatás érheti az érintőkijelzőt, ami kevéssé előnyös a számára: éles tárgyak megkarcolhatják, berepeszthetik a képernyőt, ha leejtjük vagy odacsapjuk valamihez, esetleg véletlenül ráülünk, akkor törhet is. Fontos tehát erős védőfóliával vagy edzett üvegfóliával gondoskodni a kijelző védelméről.

Ismerd meg a Lenovo márkát

A Lenovo igazi kínai sikersztori. 1984-ben alapították Pekingben, majd az akkor még független Hong Kongban 1988-ban alakult részvénytársasággá. Eleinte még Legend néven vált híressé, elsősorban számítógépek gyártásával és forgalmazásával növelte a presztízsét és piaci jelenlétét. Csakhamar a legnagyobb számítógép-kereskedelmi céggé vált a kínai belföldön, ám a nyugati világ akkor ismerte meg igazán, amikor 2005-ben megvásárolta az IBM PC üzletágát. Az okostelefonok és tabletek piacára 2012-ben lépett be, két évre rá megvásárolta a Google-től a Motorola kézi készülék részleget, jelentős technológiai tudáshoz jutva így. Mára elmondható, hogy a világ legnagyobb számítógép-kereskedelmi cége az eladási számok alapján, és egészen a Huawei piaci sikeréig a legnagyobb kínai belföldi okostelefon gyártó cég is volt. Még így is impozáns azonban a részesedése az okostelefonok piacán, hiszen jelentős tudással bíró, komoly márka, amelyik megbízható telefonokat és tableteket gyárt.