CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Kindle kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Kindle e-könyvolvasóra

Üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel az e-könyvolvasód kijelzőjére? Jól teszed, hiszen a könyvolvasók kijelzője érzékeny alkatrész, fontos gondoskodni a megfelelő védelméről. Online üzletünkben ezért a Kindle e-readerek számára az üvegfóliák és képernyővédő fóliák széles választékát kínáljuk neked, hogy biztosan megtaláld a te Kindle készüléked típusára illeszkedő fóliát. Többet is kínálunk ennél a számodra, mert a nálunk vásárolt képernyővédő fólia biztos, hogy az adott Kindle könyvolvasó modellhez pontosan illeszkedik, mert mindig az adott e-könyvolvasó modellhez gyártják. Mi is szeretjük a könyveket, és az e-readereket, szeretünk gondoskodni a védelmükről. Nézz szét kínálatunkban, találd meg a te Kindle-ödhöz illő képernyővédő fóliát!

Miért védd meg a Kindle e-könyvolvasó képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A kijelző ugyanúgy a legértékesebb része az e-könyvolvasóknak, akár a tableteknek vagy az okostelefonoknak. Ezért nagyon fontos, hogy fokozottan vigyázz rá, hiszen egy elektronikus könyvolvasónak érzékenyebb a kijelzője is. Ennek az az oka, hogy e-papír található a nyomásérzékelőkkel ellátott üvegréteg alatt. Gyakorlatilag ez a legfőbb különbség egy tablet és egy e-book-olvasó között: valódi (bár elektronikával ellátott) papíron jelennek meg a szövegek és ábrák, amelyek valódi tinta jelenít meg. Fontos tehát, hogy megfelelő védelemmel lásd el az e-olvasód kijelzőjét, mert az üvegfólia vagy hagyomány kijelzővédő fólia megakadályozza a hétköznapi balesetekből fakadó sérülések döntő többségét.

Ismerd meg a Kindle márkát

Az Amazon 2007-ben mutatta be az első Kindle e-könyvolvasót, amely egyedülálló volt a maga nemében. Az Amazon által kifejlesztett és a Foxconn által gyártott készülék tökéletes megoldás volt az eredetileg könyvterjesztéssel foglalkozó Amazon számára, és egy csapásra felforgatta a piacot. E-könyveket addig is lehetett olvasni, ám szinte csak számítógépek, tabletek, majd később okostelefonok álltak rendelkezésre – márpedig a hagyományos kijelzőkön ténylegesen fárasztó olvasni. Az első Kindle még 399 dollárba került, mégis sokan fizettek ennyit az újdonságért. A későbbi modellek már nem csak jobbak, de jelentősen olcsóbbak is lettek, és manapság pár tízezer forintért hozzá lehet jutni egy Kindle e-könyvolvasóhoz.