HTC kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia HTC okostelefonokra

Tökéletesen illeszkedő üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel megvédeni a telefonod kijelzőjét? Fontos számodra, hogy a HTC telefonod kijelzője évek múltán is sértetlen legyen, mentes a karcolódásoktól, kopásoktól, pláne a repedésektől, töréstől? Akkor a legjobb helyen jársz! Webshopunkban a HTC telefonok számára a képernyővédő fóliák és üvegfóliák széles választéka áll rendelkezésedre, hogy biztosan megtaláld a te készüléked típusára illeszkedő fóliát. A nálunk vásárolt kijelzővédő fólia biztos, hogy az adott telefon modellhez kifogástalanul illeszkedik, mert mindig az adott HTC telefon modellhez gyártják, különös figyelemmel arra, hogy az egész képernyőt kellőképpen takarja és szabadon hagyja a hangszórót vagy éppen a selfie kamerát.

Miért védd meg a HTC telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A kijelző a legértékesebb része a telefonnak. Érthető tehát, hogy fontos megfelelően gondoskodnunk a védelméről. Gondolj bele: egy pár ezer forintos üvegfóliával vagy műanyag kijelzővédő fóliával elkerülheted, hogy a képernyő megkarcolódjon, berepedjen vagy törjön a hétköznapi használat során. A törött kijelző ugyanis használhatatlanná teszi a mobilt, és a cseréje egyrészt tetemes költségekkel jár, másfelől napokig nem veheted kézbe a telefonod, amíg szervizben van. Érdemes tehát előre felkészülni, hogy a hétköznapi sérülések ne következhessenek be!

Ismerd meg a HTC telefonmárkát

A HTC-t 1997-ben alapították meg Tajvanon. A márkanév három szó rövidítéséből áll össze: High Tech Computer. A neve dacára már nagyon korán megjelent az okostelefonok piacán, évekkel azelőtt, hogy az Apple felismerte volna az abban rejlő potenciált. A HTC eleinte Windows Mobile operációs rendszerű okostelefonokat gyártott, de annak elavulása, illetve az Apple és Samsung piacvezetővé válása miatt a HTC váltásra kényszerült, és elkezdett androidos okostelefonokkal piacra lépni. 2016-ban, miután részt vett a Google Pixel fejlesztésében, egyrészt összeállt a Valve-val, hogy létrehozzanak egy gaming platformot, másfelől szoros partnerségre lépett a Google-lel. Jelenleg úgy tűnik, hogy a HTC elsősorban inkább a játékipar felé terjeszkedik, jóval nagyobb hangsúlyt fektetve az abban rejlő potenciálra, mint amit az okostelefonok kínálnak.