CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Google kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Google okostelefonokra

Tartós, erős üvegfóliát, vagy kijelzővédő fóliát keresel a készülékedre, hogy megvédd a telefonod kijelzőjét? Online üzletünkben a Google telefonok számára az üvegfóliák és képernyővédő fóliák gazdag kínálatából válogathatsz, hogy biztosan megtaláld a te telefonodra illeszkedő fóliát. A tőlünk vett strapabíró üvegfólia egyértelműen az adott okostelefon modellhez kifogástalanul illeszkedik, mert mindig az adott Google készülék modellhez gyártják. Márpedig a pontos illeszkedés egyértelműen fontos, hiszen az egyes telefon modellek kamerája, hangszórója nem mindig ugyanott helyezkedik el, illetve a kijelző alakja sem azonos. Az univerzális fóliákat vagy méretre kell vágni, vagy szabadon hagyják a kijelző egy részét, ezért alkalmatlanok a tökéletes védelemre. A mi kínálatunkban ezért csak specifikusan az adott modellhez készült üvegfóliákat és kijelzővédő fóliákat kapni.

Miért védd meg a Google telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A kijelző a legsérülékenyebb része az okostelefonnak. A Google esetében sincs ez másként, hiszen ugyanúgy nagyrészt üvegből készül a kijelzőjük. Érthető tehát, hogy fokozottan vigyázzunk rá, mert egy karcos kijelző jelentősen csökkenti a késüzlék árát, míg egy repedt vagy törött kijelző akár használhatatlanná is teszi a telefont. A kijelzőcsere pedig drága mulatság, sok tízezer forintos költségbe veri magát az, aki nem vigyáz eléggé a telefonjára. A webáruházunkban kapható hagyományos műanyag fóliák és üvegfóliák azonban, hétköznapi használat mellett, hosszú évekig szavatolja a kijelző sértetlenségét.

Ismerd meg a Google telefonmárkát

Magát a Google márkát aligha szükséges bemutatni: az évek során egy kis keresőoldalból a világ egyik vezető IT vállalatává nőtte ki magát, amelyik a keresőszolgáltatások és az okostelefonos operációs rendszerek piacát egyaránt uralja. A Google saját telefonmárkája a Nexus nevet kapta, majd 2016-ban jelent meg a Pixel, amelyek valójában nem önálló készülékmárkák: évről évre más vezető okostelefongyártó óriást választanak ki a Google Nexus (és Pixel) megvalósítására. Az elsőt például a HTC készítette Nexus One néven, a másodikat pedig, a Nexus S-t a Samsung.