CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Doogee kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Doogee okostelefonokra

Szeretnél egy üvegfóliát, vagy kijelzővédő fóliát az okostelefonodra? Fontos neked, hogy a Doogee telefonod kijelzője biztonságban legyen, védve a karcolódásoktól, repedésektől, törésektől? Akkor a legjobb helyen jársz, mert webáruházunkban a Doogee telefonok számára a képernyővédő fóliák és üvegfóliák széles választékát kínáljuk neked, hogy garantáltan megtaláld a te mobiltelefonod típusának megfelelő fóliát. A nálunk vásárolt képernyővédő fólia egyértelműen az adott készülék modellhez pontosan illeszkedik, mert mindig az adott Doogee készülék típushoz gyártják. Az ellenőrzött, megbízható gyártóktól származó kínálatunk, hétköznapi használat mellett, évekig fogja védeni a készüléked.

Miért védd meg a Doogee telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A képernyő a legértékesebb része a készüléknek. Ha tönkremegy, az okostelefon lényegében használhatatlanná válik, hiszen semmilyen funkciója nem lesz elérhető, még segélyhívásra is alkalmatlan lesz, mert a törött, sérült kijelzővel nem lehet telefonhívást se kezdeményezni. Ezért nagyon fontos, hogy figyeljünk a képernyő épségére és gondoskodjunk a védelméről erős műanyag fóliával vagy strapabíró üvegfóliával. Az üvegfólia részben valódi üvegből készül, ám kellően vékony ahhoz, hogy a telefon használhatósága ne csökkenjen – ugyanakkor az üvegréteg miatt a kijelző védelme is jelentős mértékben növekszik. A kijelzőnek sok minden okozhat károkat: ha leejtjük, odacsapjuk valamihez vagy erős, éles tárggyal érintkezik, ami megkarcolhatja vagy be is repesztheti. Ezért fontos, hogy erős védőfóliával minimalizáljuk a sérülés esélyét.

Ismerd meg a Doogee telefonmárkát

A Doogee a BQ mellett a másik spanyol telefonmárka, ami viszonylag fiatal kora ellenére (2013-ban alapították) hamar nagy népszerűségre tett szert, mert rendkívül kedvező áron kínálták a középkategóriás szintű telefonjaikat. A Doogee a kezdetektől jelentős figyelmet fordít mind az egyedi tervezésre, mind a célközönség kiszolgálására, ezért folyamatosan fejlesztik mind a készülékeiket, mind az azokon futó alapszoftvert, kifejezetten a fiatalok számára tervezve. A Doogee márkanév több szóból állt össze, és az európai nyelvterületen nagyjából azt jelenti, hogy előremutató életérzés, míg Kínában Dao Gee-nek ejtik, ami azt jelenti, hogy „innováció, megbízhatóság minden téren”.