CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Coolpad kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Coolpad okostelefonokra

Fontos számodra, hogy a Coolpad telefonod kijelzője biztonságban legyen, karcmentesen, törésmentesen használhasd éveken át? Tökéletesen illeszkedő üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel a telefonodra, hogy megvédd az okostelefonod képernyőjét? Webshopunkban a Coolpad telefonok számára a kijelzővédő fóliák és üvegfóliák széles választékából szemezgethetsz, hogy biztosan megtaláld a te telefonodra illeszkedő fóliát. A tőlünk vett strapabíró üvegfólia mindig kifogástalanul illeszkedik az adott Coolpad telefon modellhez, mert mindig a megfelelő készülék típushoz gyártják. Ha tőlünk vásárolsz kijelzővédő fóliát, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőséget kapod.

Miért védd meg a Coolpad telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az üvegfóliák és erős műanyag fóliák szerepe az, hogy a hétköznapi, kisebb sérülésektől, karcolódásoktól megóvják a telefonod kijelzőjét. Mivel az érintőképernyő a legértékesebb része az okostelefonnak, ezért érthető tehát, hogy érdemes gondoskodnunk a védelméről. A sérült kijelző ugyanis több szempontból is problémás: ha „csak” karcolódott, akkor a telefon jelentősen veszít az értékéből, ám a repedés vagy törés használhatatlanná teszi, sőt a lepattogzó kis szilánkok egészségügyi kockázatot is jelentenek. Fontos tehát megóvni a kijelzőt képernyővédő fóliával. Óvd meg a telefonodat, hogy még évek múltán is kifogástalan állapotban segíthessen téged a mindennapokban.

Ismerd meg a Coolpad telefonmárkát

A Coolpad igazi saját kínai márka, azaz olyan telefonokat gyártanak, amelyeket nem külföldről lízingelnek. 1993-ban alapították, akkor még Yulong Computer néven. 2003-ban kezdtek okostelefonokat gyártani, tehát 4 évvel az iPhone debütálása előtt. Már ekkor rendelkezett nagy színes kijelzővel. 2005-ben mutatták be az első dual SIM-es készüléküket, és bár a következő években a legkeresettebb kínai márkák közé tartozott odahaza, 2013-ban komoly visszaesés mutatkozott a keresletben. Emiatt aztán a céget átszervezték és jelentős lépéseket tett mind a 4G-re képes okostelefonok, mind a virtuális valóságot kezelő megoldások irányába. A Coolpad másodvonalbeli márka maradt, de a megfizethető árú, középkategóriás készülékei ennek ellenére világszerte keresettek, hiszen viszonylag alacsony összegért juthat a vásárló erősebb készülékhez.