CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

CAT kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

CAT – stabil edzett üveg képernyővédők és védőfóliák a CAT telefonokra

A CAT telefonokat a robusztus, erős kialakítás és a tartósság jellemzi. Ahhoz azonban, hogy a képernyő hosszú ideig zavartalanul használható és emellett esztétikus is legyen, nagyon fontos, hogy karcolás- és törésmentes maradjon, ezért érdemes az erős telefont egy még erősebb kijelzővédő tartozékkal ellátni. Az etuo.hu webshopban rengeteg olyan tartozék található, mely hibátlanul illeszkedik a különböző CAT telefonmodellekhez és hozzájárul ahhoz, hogy az okostelefon megőrizze eredeti, újszerű állapotát és megbízhatóságát. Tanácsoljuk a vásárlóknak, hogy a védőtartozékokat a telefon megvásárlását követően a lehető legrövidebb időn belül szerezzék be. A védőfóliák és a védőüvegek előnye, hogy kifejezetten vékonyak, így nem vastagítják tovább az egyébként is masszív okostelefont, nem csökkentik az érintőkijelző érzékenységét és nem torzítják a megjelenített képet sem. Az árukínálatunkban olyan tartozékok közül válogathat a vásárló, melyek hibátlanul illeszkednek a nem mindennapi kialakítású CAT telefonokra.

Tartós és csúcsminőségű CAT képernyővédők

A CAT telefonokat kifejezetten azok a felhasználók számára gyártják, akik nem a dizájnt helyezik előtérbe, hanem egy erős, robusztus, masszív telefonra van szükségük, mely a legzordabb körülmények között is helyt tud állni. Az etuo.hu webáruház kínálatában található védőüvegek a Mohs-skála 9H-s keménységi fokozatának felelnek meg. Az edzett védőüveg a nagyobb ütésektől, illetve az esés során jelentkező töréstől is megóvja a kijelzőt. Az edzett védőüveg ugyan vastagabb a fóliától, tartóssága és hatékony védelme azonban vitathatatlan. Az edzett védőüveg könnyen tisztítható, elég áttörölni egy mikroszálas törlőkendővel.

CAT – specifikáció

A CAT vagy Caterpillar cég egy amerikai székhellyel rendelkező építőipari gép gyártó vállalat. A cég 2013-ban aláírt licenszével engedélyezte az Egyesült Királyságban működő Bullitt Mobile vállalat számára, hogy CAT márkájú mobiltelefonokat, okostelefonokat és kiegészítőket gyártson, melyek esetében a hangsúly a tartósságon van. Egy olyan iparágban, ahol a Samsungon és az Apple márkán kívül kevés vállalat keres folyamatosan pénzt, a Bullitt Csoportnak sikerült profitot termelnie azáltal, hogy a piac elhanyagolt területeire összpontosított.