CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

BQ kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia BQ okostelefonokra

Erős védőfóliát vagy üvegfóliát keresel a készülékedre, hogy megvédd a telefonod kijelzőjét? Neked is fontos, hogy a BQ okostelefonodat még évek múltán is épségben használhasd? Akkor itt az ideje egy kijelzővédő fóliát rakni rá! A készülékedhez választott kijelzővédő fólia mindig kifogástalanul illeszkedik az adott BQ okostelefon modellhez, mert mindig a megfelelő BQ modellhez gyártják. Az ok egyszerű: csak az adott modellre szabott védőfólia biztosíthatja a legteljesebb védelmet a készülék képernyője számára. Webshopunkban ezért a BQ telefonok számára az üvegfóliák és képernyővédő fóliák széles választékát kínáljuk neked, hogy garantáltan megtaláld a te mobiltelefonod típusának megfelelő fóliát.

Miért védd meg a BQ telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

A BQ telefonok esetében is igaz, hogy a kijelző a legértékesebb része a telefonnak – de legalábbis a legsérülékenyebb. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelően gondoskodj a védelméről, megóvd a fizikai sérülésektől, amelyek karcolásokat, repedéseket, akár törést is okozhat. A kijelzővédő fólia, akár műanyagból, akár részben üvegből készül, hatékony védelmet nyújtanak a kisebb esésekből eredő fizikai behatások ellen. A vékony ragasztóréteg, amely szilárdan a helyén tartja a fóliát, akkor fejti ki igazán a hatását, ha nem marad légbuborék a fólia és a képernyő között. Ezért a védőfólia felhelyezését mindig érdemes szakemberre bízni!

Ismerd meg a BQ telefonmárkát

A BQ viszonylag fiatal márkának számít az okostelefonok piacán, hiszen három évvel az első smartphone debütálását követően, 2010-ben alapították a spanyol céget. Az elmúlt években főként a fiatalok körében vált igazán népszerűvé Spanyolországban és Portugáliában, de a világot nem igazán tudta meghódítani. A BQ elsősorban nem is annyira okostelefonokra összpontosít, mint inkább e-olvasókra és 3D nyomtatókra. Ugyanakkor a mobiljaikra és tableteikre az erős hardver, kristálytiszta kijelző és a remek használhatóság jellemző. A kicsi piaci részesedést talán az is megmagyarázza, hogy lényegében a BQ az egyetlen olyan androidos telefonokat gyártó cég, amelyik kimondottan a technikai érdeklődésű felhasználókat célozza.