CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Asus kijelzővédő fólia, edzett üveg

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Asus okostelefonokra

Tökéletesen illeszkedő üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel a telefonod kijelzőjére? Webáruházunkban az Asus telefonok számára az üvegfóliák és kijelzővédő fóliák gazdag kínálatából válogathatsz, hogy garantáltan megtaláld a te mobiltelefonod típusának megfelelő fóliát. A tőlünk vett kijelzővédő fólia garantáltan a készülék modellhez kifogástalanul illeszkedik, mert mindig a megfelelő Asus telefontípushoz gyártják. Az illeszkedés rendkívül fontos a kijelzővédő fólia esetében, ugyanis ha túllóg, akkor le kell vágni belőle, ami ritkán végződik szép eredményben, vagy pedig nem takarja teljesen a képernyőt, így az továbbra is sérülékeny marad azokon a részeken. A mi webáruházunkban csak ellenőrzött, megbízható gyártók által készített üvegfóliát és kijelzővédő fóliát árulunk az Asus készülékedhez, amelyeket mindig az adott modellre szabnak, ezért biztos lehetsz benne, hogy kifogástalan védelmet fognak nyújtani a készülékednek.

Miért védd meg az Asus telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az Asus telefonok és tabletek esetében is igaz, hogy az érintőképernyő a legértékesebb része a készüléknek. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelően gondoskodjunk a védelméről. A képernyő cseréje egy repedést vagy törést követően egyszerre drága és hosszadalmas folyamat. A kijelzővédő fólia, készüljön bár műanyagból vagy részben erős üvegből, az áttetsző ragasztó rétegének köszönhetően, megfelelő felhelyezést követően, tökéletesen tapad a képernyőre, és onnantól megbízhatóan védi a kisebb fizikai sérülésektől a telefont.

Ismerd meg az Asus telefonmárkát

Az Asus, vagy hosszabb nevén ASUSTek Tajvanról indult világhódító útjára több mint harminc évvel ezelőtt, 1989-ben. Ahogy más elektronikai cégek esetében, úgy az Asus-nál sem a mobilágazat volt a legismertebb sokáig. Manapság az okostelefonok mellett jellemzően személyi számítógépeket, lapotokat gyárt, és meglehetősen sikeresen, mert az ötödik legkeresettebb márka a PC-k piacán. Az Asus márkanév különleges egyébként, ugyanis odahaza Huá-shuò néven van jelen a piacon, ami kb. azt jelenti mandarinul, hogy „a kínaiak kiválósága”. Az Asus okostelefonjai legalább annyira közismertek, megbízhatóak és keresettek, mint a számítógépeik, mert a cég sok figyelmet fordít az innovációra.