Archos kijelzővédő fólia, edzett üveg 

(Termékek száma: 1)
Sort
Standard rendezés
Legújabb
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legnépszerűbb
Sale
Archos 55 Helium Plus - kijelzővédő fólia

Basic

Archos 55 Helium Plus - kijelzővédő fólia

Akciós ár 800 Ft Lista ár 1 590 Ft

 

Képernyővédő fólia és üvegfólia Archos okostelefonokra

Kijelzővédő fóliát, üvegfóliát keresel az Archos okostelefonodra? Online üzletünkben az Archos telefonok számára az üvegfóliák és képernyővédő fóliák gazdag kínálatából válogathatsz, hogy biztosan megtaláld a te telefonodra illeszkedő fóliát. A nálunk vásárolt képernyővédő fólia egyértelműen az adott telefon modellhez tökéletesen illeszkedik, mert mindig az adott Archos készülékmodellhez gyártják. A webáruházunkban kizárólag minőségi, ellenőrzött, megbízható gyártók által készített védőfóliákat és üvegfóliákat találsz, ezért biztos lehetsz benne, hogy az a fólia, amit a te készülékedhez ajánlunk, tökéletesen fog illeszkedni rá!

Miért védd meg az Archos telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Szeretnéd sokáig épségben használni az Archos okostelefonodat? Akkor feltétlenül tegyél rá kijelzővédő fóliát, mert a kijelző a legsérülékenyebb része a telefonnak. Az Archos modelljei esetében sincs ez másként, ezért nagyon fontos, hogy fokozottan vigyázz rá! A hagyományos képernyővédő fólia és a még erősebb, strapabíróbb üvegfólia egyaránt komoly sérülésektől tudja megóvni a telefonodat. Pár ezer forintét olyan fizikai védelmet vásárolhatsz a készüléked számára, amely egy-egy esést követően több tízezer forintos szervizköltségtől óv meg. Ráadásul a szervizelés ára mellett az a jó pár napos szünet sem épp kellemes, amíg várnod kell, hogy elkészüljenek az Archos telefonod javításával. Óvd meg a mobilod kijelzőjét védőfóliával, hogy éveken át sértetlenül használhasd!

Ismerd meg az Archos telefonmárkát

Az Archos az Alcatel mellett a másik jól ismert francia mobilmárka, ám a cég jóval korábban létezett már, mint hogy az első mobilok debütáltak. 1988-ban alapították, és elsősorban híradástechnikai termékeket gyártott és forgalmazott. 2000-ben a saját fejlesztésű, hordozható CD-s zenelejátszójával robbant be a szórakoztató elektronikai piacra, és Franciaországban egyhamar közkedvelt, országos szintű márkává vált. Az okostelefonok gyártására 2013-ban tért át az Archos, és jellemzően nemesfémekről és drágakövekről nevezi el az egyes modelljeit, mint amilyen az Archos Platinum vagy az Archos Diamond. Emellett kiemelkedő minőségű androidos és windows-os tableteket is gyárt, és egyre népszerűbb külföldön is.