CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Apple kijelzővédő fólia, edzett üveg

Szűrők Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse
MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia iPhone okostelefonokra

Üvegfóliát, képernyővédő fóliát keresel a telefonodra, hogy megvédd az okostelefonod képernyőjét? Webáruházunkban az Apple iPhone telefonok számára a képernyővédő fóliák és üvegfóliák széles választékából szemezgethetsz, hogy garantáltan megtaláld a te mobiltelefonod típusának megfelelő fóliát. A tőlünk vett képernyővédő fólia egyértelműen az adott telefon modellhez pontosan illeszkedik, mert mindig az adott Apple iPhone modellhez gyártják. A pontos illeszkedés kifejezetten fontos, mert ha túllóg a képernyőn a védőfólia az éppen úgy rontja a hatásfokát, mintha nem takarná be az egész képernyőt. Az általunk kínált iPhone kijelzővédő fóliák azonban tizedmilliméteres pontossággal simulnak rá a megfelelő modell érintőképernyőjére.

Miért védd meg az Apple iPhone-od képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az iPhone kijelzője rendkívül erős és jól ellenáll a karcolódásnak, ám részben mégis csak üvegből készült, nem gyémántból, ezért karcolódik, sőt reped és törik is, ha túl nagy erőbehatás éri – és nem védi megfelelő, műanyag vagy üveg kijelzővédő fólia.

Ismerd meg az Apple telefonmárkát

Az iPhone ugyanaz volt a mobiltelefonok számára, mint a hordozható rádiótelefonok a tárcsás készülékek számára, sőt több: igazi technikai mérföldkőnek számít az első iPhone 2007-es debütálása. Az iPhone az Apple cég önálló márkája, és a zenehallgatást forradalmasító iPoddal megjelent termékjelölés alapján jött létre a neve: iPhone, azaz „énTelefon”. Az iPhone volt az a készülék, amely az addig csak kevesek által ismert PDA-GSM-ből okostelefont „varázsolt”, ezzel pedig elindult a következő kommunikációs ipari forradalom. Habár tény, hogy az Androidos telefonok eladási száma magasabb, mint az iPhone-oké, ugyanakkor az iPhone maradt a piaci trendeket diktáló csúcsmárka az okostelefonok között. Elsőként az Apple vezette be, hogy nem eltávolítható az akkumulátor (hiszen így garantálható a vízhatlanság), elsőként cserélte le a töltőcsatlakozót, elsőként hagyta el a jack-dugót. A szoftveres és hardveres fejlesztésekben is mindig élvonalban járt az Apple, az iPhone pedig ennek tökéletes példája. Világszerte jelenleg több mint 100 millióan használják az iPhone valamelyik modelljét.