CHRISTMAS SALE akár -50% kedvezmények | Többet látni »

Allview kijelzővédő fólia, edzett üveg

MUTASD AZ OLDALON Collapse

Képernyővédő fólia és üvegfólia Allview okostelefonokra

Szeretnél egy üvegfóliát, vagy kijelzővédő fóliát a telefonod kijelzőjére? Webáruházunkban az Allview telefonok számára a képernyővédő fóliák és üvegfóliák gazdag választékát kínáljuk, hogy biztosan megtaláld a te telefonodra illeszkedő fóliát. A tőlünk vett képernyővédő fólia garantáltan kifogástalanul illeszkedik az Allview telefon modelledhez, mert mindig az adott telefon típushoz gyártják őket. Milyen fóliát kedvelsz? Legyen inkább alig észrevehető, hagyományos védőfólia, vagy jobban szereted, ha erős, sokkal ellenállóbb üvegfólia védi az Allview okostelefonod kijelzőjét?

Miért védd meg az Allview telefonod képernyőjét védőfóliával vagy üvegfóliával?

Az Allview okostelefon kijelzőjét védő fólia két fontos szerepet tölt be. Egyfelől megvédi a képernyőt a karcolódásoktól, a kisebb fizikai sérülésektől, így biztosítva a zavartalan használatot még akkor is, ha leesne a telefon a földre, vagy éles tárgyakkal kerülne egy táskába, például kulcscsomóval. Másfelől pedig megóv téged egy költséges szerviz-látogatástól, mert a telefonok kijelzőjét kicserélni bizony komoly anyagi terhet jelent az átlag magyar felhasználó számára. Ha pedig nem volna gond kicsengetni érte a több tízezer forintot, akkor is napokba telik, mire ismét használhatod a telefonodat. Egy, a webshopunkban vásárolt kijelzővédő fóliával mindezt a bosszúságot megtakaríthatod magadnak, és évekig használhatod az Allview telefonod hibátlanul.

Ismerd meg az Allview telefonmárkát

Mint sok más mobilmárka esetében, az Allview okostelefonjai és tabletjei is Kínában készülnek, azonban maga a cég romániai (brassói). 2002-ben alapították és sokáig ismeretlen maradt szinte a mobilpiacon, azonban az okostelefonok térnyerése az Allview számára is meghozta a fellendülést. Habár eleinte a Windows Phone rendszerét támogatták, ők is belátták, hogy az zsákutca, ezért áttértek teljesen az Android operációs rendszerre. A márka sikeressége elsősorban Romániára koncentrálódik, itt a Samsung és a Huawei mögött a harmadik legnépszerűbb gyártó. Köszönheti ezt annak elsősorban, hogy komoly hangsúlyt fektetnek a fejlesztésekre. A processzoraik gyorsak, a kameráik képe kiváló és a saját fejlesztésű virtuális asszisztens rendszerük (amit AVI-nak neveztek el) natívan támogatja a román nyelvet.