36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Alcatel kijelzővédő fólia, edzett üveg

FILTEREK
előadás
MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
Sale
 
Alcatel A7 XL - edzett üveg 9H tempered glass

Alcatel A7 XL - edzett üveg 9H tempered glass

1 290 Ft
3 590 Ft
/ raktáron
Sale
 
Alcatel 5 - edzett üveg 9H tempered glass

Alcatel 5 - edzett üveg 9H tempered glass

1 290 Ft
3 590 Ft
/ raktáron

 

 

Képernyővédő fólia és üvegfólia Alcatel okostelefonokra

Webáruházunkban a kijelzővédő fóliák és üvegfóliák széles kínálatát nyújtjuk Alcatel telefonok számára. Kizárólag minőségi fóliákat árulunk, olyan gyártóktól, amelyek már bizonyítottak az évek során. Az egyes üvegfólia és képernyővédő fólia típusok többféle, az egyes Alcatel telefon modellekhez gyártott változatban is kínáljuk, hogy garantáltan illeszkedjenek a telefontípus kijelzőjéhez. Felejtsd el az univerzális üvegfóliákat és kijelzővédő fóliákat, ezeket nem kell méretre vagdosni! Mivel direkt az egyes telefon modellekhez készülnek, így tökéletesen fognak illeszkedni az Alcatel okostelefonodra. A védőfóliák speciális ragasztóréteggel rendelkeznek, hogy mindig stabilan, légmentesen simuljanak a telefon képernyőjére.

Válassz egy mobiltokot a Alcatel 1x okostelefonodhoz!

Az okostelefonok és tabletek legsérülékenyebb alkatrésze a kijelzőjük. Ez nem csak az Alcatel telefonokra érvényes, ahogy az is általános tapasztalat, hogy a képernyő a legdrágábban cserélt alkatrész is. Védd meg az Alcatel készüléked kijelzőjét a leggyakoribb, hétköznapi balesetekből eredő sérülésektől egy erős képernyővédő fóliával vagy üvegfóliával! A hagyományos kijelzővédő fólia jellemzően műanyagból készül, olcsóbb, kevésbé merev, mint az üveg, viszont emiatt könnyebben karcolódik. Igaz, eközben védi a kijelzőt, tehát normál használat mellett is csak a fólia cseréjére lesz szükség. Az üvegfólia viszont részben valódi üvegből készül. Kellően vékony ahhoz, hogy az érintőképernyő tökéletesen használható maradjon, ugyanakkor több védelmet nyújt a hagyományos fóliákhoz képest.

Ismerd meg az Alcatel telefonmárkát

Az Alcatel eredetileg francia márka volt, amely az 1990-es években az európai mobilpiac kialakításában jeleskedett. Sokáig a Nokia egyik legerősebb európai versenytársának számított. 2005-ben aztán az Alcatelt felvásárolta a kínai TCL. Ahogy a klasszikus mobilokat felváltották az okostelefonok, hamarosan az Alcatel is a piacra dobta első smartphone-jait, ám a fizikai billentyűzettel rendelkező mobiltelefonokat sem kukázta. Ennek köszönhetően az Alcatel rendelkezik az egyik legszélesebb telefon kínálattal, amelyben egyaránt megtalálhatóak a készülékek a hagyományos, bár modern hardverrel és erős akkumulátorral felszerelt mobiltelefonoktól az alsó-, közép- és felsőkategóriás okostelefonokon át egészen a tabletekig bezárólag.