Kesztyűk érintőképernyős okostelefonokhoz és tabletekhez 

(Termékek száma: 3)
Sort
Standard rendezés
Legújabb
Ár szerint növekvő
Ár szerint csökkenő
Legnépszerűbb
Triangle érintőképernyős kesztyű L-es méretű - fekete NINCS RAKTÁRON

Triangle érintőképernyős kesztyű L-es méretű - fekete

Akciós ár 1 950 Ft Lista ár 3 890 Ft
Triangle érintőképernyős kesztyű, L-es méret - szürke NINCS RAKTÁRON

Triangle érintőképernyős kesztyű, L-es méret - szürke

Akciós ár 1 170 Ft Lista ár 3 890 Ft
Triangle érintőképernyős kesztyű, M-es méret - szürke NINCS RAKTÁRON

Triangle érintőképernyős kesztyű, M-es méret - szürke

Akciós ár 1 950 Ft Lista ár 3 890 Ft

 

Kapacitív kesztyűk érintőképernyős telefonokhoz és tabletekhez

A tél egy gyönyörű évszak, de a hideg jelentősen megnehezítheti még a mindennapi ügyintézést is. A zimankós hidegben igazi kihívás a buszmegállón való várakozás és az egyszerű séta is, ha közben szeretnénk használni az érintőképernyős okostelefonunkat. Az érintőképernyők használata klasszikus kesztyűben gyakorlatilag lehetetlen – korábban választanunk kellett: vagy egyáltalán nem használtuk a készüléket, vagy pedig vállaltuk a kipirosodott, átfázott ujjakkal járó kellemetlenséget. Szerencsére nem kellett sokáig várnunk a megoldásra, a piacon hamar megjelentek a különleges, kifejezetten érintőképernyőkhöz készült kesztyűk. A kesztyűk ujjainak vége olyan speciális anyagokból készül, mely melegen tartja a kezet, de lehetővé teszi az érintőképernyős eszközök használatát is, így nem kell lemondanunk a hideg időben sem az üzenetek írásáról és a netezésről.

A webáruházunkban számos kesztyűmodell áll a vásárlók rendelkezésére

Kezdetben a kapacitív kesztyűk csak egy színben voltak elérhetők, napjainkban azonban már számos színkombináció és minta közül válogathatunk. A webáruházunkban számos kesztyűmodell áll a vásárlók rendelkezésére – a klasszikus, minimalista modellek mellett kétszínű kesztyűket is kínálunk, csúszásmentes betétekkel, a legpopulárisabbak pedig a divatos, vastag és meleg, téli mintákkal ellátott kesztyűk, melyeket kiválóan lehet kombinálni egy vastag pulcsival, sapkával vagy sállal. Azok, akik igazán divatosak szeretnének lenni, választhatnak a kapacitív kesztyűvel harmonizáló telefontokot is.

Meleg kesztyű, melyet az érintőképernyő is szeretni fog

Az érintőképernyők működése leegyszerűsítve, az érintés hatására az üveg körül megváltozó elektrosztatikus mezővel magyarázható. Egy olyan kifinomult technológiáról van szó, melynek korlátjai vannak – ahhoz ugyanis, hogy az elektrosztatikus mezőt befolyásolni tudjuk, meg kell érintenünk a képernyőt egy olyan anyaggal, amely jó vezetőképességgel rendelkezik. A legtöbb szövetnek azonban nincs jó vezetőképessége. Ezért hozták létre a kapacitív kesztyűket, melyek ujjain speciális, jó vezetőképességű bevonat található. A kesztyű tisztítása egyszerű, 30 fokon akár mosógépben is mosható. Online áruházunkban számos olyan kesztyű található, mely nem csak melegíti a kezet, de a modern okostelefonok, táblagépek és más, érintőképernyős eszközök zavartalan használatát is lehetővé teszi. Ez a szuper téli kiegészítő karácsonyra is kiváló ajándék lehet szeretteinknek.