36-1-800-1910 Hé-Pé 8:00-16:00
 
 
KEDVENCEK
 
kosár
+
+
+

Kellékek telefonok és tabletek tisztításához

MUTASD AZ OLDALON
előadás
Csak raktáron
Mutasd
 
Kijelző törlő szett - 3MK Care Wipe

Kijelző törlő szett - 3MK Care Wipe

2 190 Ft
/ nincs raktáron

Kellékek és tartozékok a telefonok és táblagépek egyszerű tisztítására

A mobileszközök szinte mindenhova elkísérnek bennünket, otthon, a munkahelyen és az utazásokon is használjuk őket. Éppen ezért, a felhasználók gyakran vásárolnak olyan védőtokokat, védőüvegeket és más tartozékokat, melyek megóvják a telefont vagy tabletet a külső sérülésektől és sokáig megőrzik az eszköz újszerű kinézetét. A szilikontokok, a védőüvegek és a védőfóliák a legnépszerűbb kiegészítők. Egyes külső tényezőktől, az apró portól és piszoktól azonban még a legminőségesebb védőtartozékok sem tudják megvédeni a készüléket. A szennyeződés és a por összegyűlik a tok alatt és lerakódik a telefonon, rosszabb esetben pedig a portokba is bejut. Különösen csúnya nyomot hagynak a zsíros ujjlenyomatok, melyek a legszebb kialakítású készülék kijelzőjét is elcsúfíthatják, és kellemetlenségeket is okozhatnak a képernyő használata közben. Éppen ezért olyan fontos, hogy mindig legyen kéznél olyan kellék, mely segít a szennyeződések eltávolításában és az LCD kijelzők és a készülékek tisztán tartásában.

A mikroszálas törlőkendők használhatók a por és szennyeződés eltávolítására

Sok olyan tisztító kellék van, mely hatékonyan tisztítja a telefonok, táblagépek kijelzőjét és segít megszabadulni az apró portól, mely lerakódik a készülékeken. A legnépszerűbb ilyen kiegészítők a mikroszálas törlőkendők, melyek gyengéden tisztítanak és nem károsítják az eszköz felületét a használat során. A mikroszálas törlőkendők használhatók a por és szennyeződés eltávolítására az eszköz oldalairól és hátlapjáról, de az okostelefonok, táblagépek, navigációk, tévék, kamerák és számítógépek képernyőjének tisztítására is. A törlőkendők legfőbb előnye a sokoldalúság és a kis méret – a törlőkendő még a pénztárca apró zsebébe vagy az okostelefon tokjába is befér. Ennek köszönhetően mindig kéznél van és bármikor használható.

Törlőkendők érintőképernyős telefonokhoz és tabletekhez

Kínálatunkban a száraz mikroszálas törlőkendők mellett nedvesített törlőkendőket is kínálunk a telefonok, tabletek tisztítására. A nedves törlőkendők könnyedén megbirkóznak a zsíros ujjlenyomatokkal és makacsul lerakódott szennyeződésekkel is. A törlőkendők olyan speciális szerrel vannak átitatva, melyek gyengéden, ugyanakkor hatékonyan tisztítanak és nem irritálják a kezet. A nedves kendők száradás után sem hagynak csíkokat a felületen. Antisztatikus tulajdonságuknak köszönhetően jelentősen csökkentik a por lerakódását.